o iş olacaksa bankalarda yüksek long pozisyon almışlardır ben akd takas bakmam o işi yapacaklarsada seçimi kazanmamayı kabul etmiş olmaları gerekmezmi ?
Printable View
herkez aklını başına alacak yoksa fururum levyeyi şey mey dinlemem ayıyım ben :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
İsmail Saymaz ve diğer 7 kişi takip ediyor
Halk TV
@halktvcomtr
·
1 sa
İmamoğlu'ndan miting paylaşımı: Yeri göğü, 'adalet' diye inletme günüdür
son hareketinden sonra benim için hiç bir anlamı kalmadı imamın.
bunu hem partisine hemde meral hanıma bayağı kişi iletti.
SPOT, düşündüğüm gibi Tacirler Yatırım sol tarafta olunca satış abartılıyor,
https://i.hizliresim.com/axli38h.PNG
TCMB rezervleri açısından da takip edilen kur korumalı mevduatta geçen hafta 848,9 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşıldı. Önceki hafta bu rakam 819 milyar TL idi.
şimdiden itibaren %10 yukarı atsa 81.9 milyar yük, hesapladılar bu yükü kaldırıyor demekki hazine sene sonuna kadar tarihi zirvesini görse gene kaldırıyor sorun cari açıkta doğalgaz,petrol ve ihracatçının ithal ettiklerinde birde enflasyon büyük problem
dolara metin ayusu vurmuş levyeyide buna kim vurdu
garanda açılışı acemiler yaptı... dediğim gibi, bugunun tepesini bir daha çok uzun süre göremez...
birazdan geçer eksiye...
Güne yonca ile başla dengelemek için kuş , kchol oyna ne kadar güzel pıst :)
bakalım kim kazanacak bugun oyunu bizim rengimiz çarşambadan belli.
Bu altın satış spekülasyonu ülkemize çok zarar veriyor srilanka sattı bence merkez bankası işleri teknik işler iyi anlamak araştırmak gerekiyor bizim medyadada malum çok iyi anlıyorlar herşeyden :) Umarım eski güvenilirliğimize kavuşuruz eskisi gibi mutlu olabiliriz..
bence makas yavaştan normal değerlere gelmeye başlıyor. misal fiyatı şimdi 2730 altına çekse itiraz olmaz.
yonca teknik olarak 15.98 üzerine atamadığı sürece saatlikte çağrı fiyatına yolculuk devam eder .
bugun veya pazartesi kısa vade hareket alanı.
TCMB'nin net uluslararası rezervleri 13 Mayıs 2022 itibarıyla, bir önceki haftaya göre 3 milyar 466,1 milyon dolar düşüş ile 11 milyar 528.6 milyon dolar oldu.
bu kadar kötümü durmumuz...
Turizmden minimum 22 milyar usd gelecek tahmini var 30 dan aşşağı gelmeyeceği çok muhafazakar bir tahmin olduğu açık ensemizi karartmayalım umutlu olalım zaten birçok kişi kripto ve viopta battı kişilerin kıyameti koptu ülkelerin olsada olur olmasada olur büyük sermayeliler düşünsün :)
herkes işe özel arabayla gidiyor arabaları otoparklar sığmıyor kışın kombiyi köklüyor gece lambalar ışıl ışıl yanıyor sonra bu şey niye düşmüyor öpücükle mi alıyoz enerjiyi gidin botaşa bi sorun benim levyelerim de tesir etmez oldu yalama olmuş meme yapmış sanayide tamir şart :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Kasım'da seçim olabilir mi diye bakarken 5 Kasım 2002 tarihli eski bir habere denk geldim.
5 Kasım 2002 Salı günü için kurlara bakınca 6 sıfır atılmasını da hesaba katarsak 20 yılda 10 kat artmış. Nereden nereye...
1 USD Amerikan Doları 1.633.780,00
1 EUR Euro 1.637.860,00
>>>>>>>>>>
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...nadi_ID433015/
3 Kasım seçimlerinden AKP`yi tek başına iktidara taşıyacak oy çıkması, piyasalarda ‘umut’la karşılandı. Borsa yüzde 6.14 yükselirken, dolar 1 milyon 680 bin liranın altına indi.
3 Kasım seçimlerinden AKP`yi tek başına iktidara taşıyacak oy çıkması, piyasalarda ‘umut’la karşılandı. Borsa yüzde 6.14 yükselirken, dolar 1 milyon 680 bin liranın altına indi.
AKP`ye tek parti iktidarı sağlayacak oyla sonuçlanan 3 Kasım seçimine piyasaların yaklaşımı ‘umut’lu oldu. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) gün içinde iki defa 11 bin puanı aştıktan sonra cuma gününe göre 617 puanlık artışla, 10.844 puandan kapanarak, 28 Mayıs`tan sonraki en yüksek değerine ulaştı. İMKB-100 Endeksi, gün içinde 11.171 puanı görerek yine 28 Mayıs`ta görülen en yüksek seans içi değeri olan 11.218 puana yaklaş
....
2,700 kapana vadeyi 2,830 açıp şark kurnazlıgı yaparsan makas bir yerlerine böyle kaçar palacan...
seve seve kapamazsan böyle öpe öpe kapattırırlar...
mısırdaki amcamdan şey istedim gelirse şeyi düşürecem furacam levyeyi furacam levyeyi amcam sağ olsun piramitleri işletiyor şey kesiyor işleri iyi çok şükür :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
GARAN %8 geri sardı..
ne hesabı bu?
Bizim iblisler MSCI TUR üzerinden manipulasyon mı yapıyor acaba. Cin olmadan adam çarpmak istiyorlar belki.
30 dk lik x100
resme bakış şeklim
2400 üstü Oh beya
2340 altı Tehlike var
2300 altı Alarm
2220 altı Tası tarağı topla kaç
https://i.hizliresim.com/f6zjhgv.PNG
%100 yabancı şirketlere limitleri dahilinde sonra TL'ye dönmeleri koşulu ile döviz kredisi açabilirsiniz diye bir karar gelebilir.
Biz de öneride bulunalım bari.
bizim pala bence amerikaya bakarken yanlışlıkla vix'e bakıyor. onu kırmızı görürse endeks kırmızı. onu yeşil görürse endeks yeşil
2340 bölgesi görülür diye beklentim var
fakat ve fakat
bugün yurt dışına uymadık
abd de vade sonu
orada en düşüklerden kapanmasını bekliyorum.
ama şuan görüntü
Spot piyasa buradan yukari fişekleyecek gibi duruyor
fakat viop tarafi ben aşağı gideceğim der gibi
viop 2750 şuan
yanı ve özet stoplos olmazsa olmazdir.
https://fastly.4sqi.net/img/general/...TVJOPgiyTE.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!