tskb yi de aylar once skbnk gibi bu fiyatlardan tutuyodum elimde bi biraktim gidis o gidis..bu sekerbank cenabetmi nedir anlamadim.var mi elinde olan bi cacık olmazmi olurmu..
Printable View
tskb yi de aylar once skbnk gibi bu fiyatlardan tutuyodum elimde bi biraktim gidis o gidis..bu sekerbank cenabetmi nedir anlamadim.var mi elinde olan bi cacık olmazmi olurmu..
Bankaların kredi sınırlaması var, bir şirkete öz kaynağının belirli bir miktarından fazla kredi açamıyor. İlk 500 şirket mecburen en büyük bankalar ile çalışıyordur, çalışanların maaşı vs de oradan ödeniyor. Bunları tedarikçileri, bayileri, ithalat ihracat işlerni de aynı büyük bankalar kapıyordur.
Büyük bankalar emekli promosyonunda çıtayı çok yükseltti, Benim 10 milyon kredi kartım var kampanya yapalım diye büyük şirketlere gidebiliyorlar bence.
TEB, HSBC, ING hatta QNB dahi ilk 4-5 banka ile kolay rekabet edemiyor olabilir.
Özelden yazışın bu yazdıklarınız viop basligindakileri ilgilendirmiyor ..
Varsa kural dışı bir durum yo etime bildir ile bize iletin bakarız , karşılıklı kötü söz kullanmanın kimseye faydası yok
112 maliyetle aldım 106 Lara ordanda skgyo nün halka arz mevzusuna 130 Lara gitti sattım ..
Bugün bı kacdefa niyetlendim yazıldım 108 107 falan sonra korkup sildim ..almadım ..
Piyasadaki satış korkuttu beni ..
Yarın vade sonu yarında yüksek volalite olur gibi ..
9 günde bayram tatili .
Dikkatli olmak lazım ...ytd
Bu arada ..
Türkiye dünyanın en sinirli 2. ülkesi olmuş! 1.kime kaptırdik
Bence banka lisansı bile şu anki piyasa değerinden fazla edebilir.
Öte yandan şube ve personel sayısına göre şu an oldukça ufak, temkinli gidiyor olabilirler.
Sıra ile hisseleri dolaşıyorlar buna da sıra gelir bir gün.
https://i.hizliresim.com/hsk7keg.jpg
sise sahol tav thy vs gibi bazilari cok yukarida kalmis ortalama olarak.bunlarada gomerseler vay ki ne vay.
şuraya aracı kurum komisyon oranlarını sormaya geldim sağolsun arkadaş cvp verdi. verene kadar tonla saçma msj okudum ergen sayesınde
o ünlemi kullandırmayacaktı !
umalımda pammuk gibi halde geri döner. bende gereksiz yazılarım için özür dilerim ( diğer forumdaşlardan )
burada kimse ile boş yere uğraşmadığımı herkes bilir
Arkadeşler kalp kırmaya ne gerek var allah aşkına
Yani Bozkurt ile ben ütüldüm resmen üstümüzden geçtiler biz bile millete sarmadık .
İyi çaktılar domaltıp domaltıp onardılar olan oldu
Önümüze bakacağız .
Yani hem hiper enflasyon da eridik
Hemde onarıldık oldumu oldu
Ama maşadayız daha nasıl kara döneriz ona bakacağız
Twetirda Halil buhur hoca endeksle ilgili çok ilginç dikkat çekici bı grafik paylaşmış ..ben burda nasıl paylaşıldığını bilmediğim için paylasamadim ..bı bakın derim ..
Şimdi bazı arkadaşlar algı ettiğimi dile getirmiş .
Eğer algı etmeye çalıştıysam yada pozum neyse yazmadıysam en adi adamım .
Forumda eski olanlar bilir . Pandemi döneminde de şırıl şırıl akarken de ben long oynuyordum misal o zaman da çok yüklendiler ettiler ama aldırış etmedim sonra zaten büyük vurgun neyse ...
Şuan teminatlarımız geçiçi olarak doğru yönde olan arkadaşlara bugün itibariyle gitti doğru yönde olamadık ama orta vadede haklı olduğumu inanıyorum
Long koşturmadım sebebi
Döviz bazlı ucuz olması
Altın bazlı ucuz olması
Enflasyon
Ve siyasi parti değişikliği beklentisi
Anlık olarak bakan takılmasın zaten
O gün akşam seansı taban bozulmuyaydı game over diyip ekranı açmıyacaktım, herif yine tuzak kurmuş tabanı bozuca dedim halen vuruşanlar var demek ki umut var ne biliyim tuzak olduğunu kaldırıp kaldırıp çaktılar işte
çok biliyordunuz madem o akşam ben tabandan şortladığımda sizde şortluyaydınız kaldırıp çakamazdı, bugün de ütülmezdik, size kim dedi tabanı bozdurun deye :drunk:
Windows'da sniper tool var onunla ekrandan kopyalayabilirsin. ya da resim üzerinde iken fare sağ tuş ile açılan pencereden kopyala deyip
sonra www.hizliresim.com 'da yapıştır/yükle menüsü ile oraya ctrl+v ile kopyalayayıp ykleme yapıp, forumlar için kısmındaki linki hisse.net mesaj sayfasına kopyalayabilirisiniz.
https://i.hizliresim.com/n6ue4nq.jpg
https://i.hizliresim.com/n6vlvsa.jpg
Cumhurbaşkanlığı sistemine geçince endeks fişeklenecek diye grafik göstermişlerdi. O zaman fazla uyanamadık.
İyilikler genelde kişiye özel, kötülükler ise genele oluyor. Aksi takdirde bir kaç fakir dışında herkes zengin olurdu.
Herif her fışkırtmayı satış fırsatı olarak kullanıyor
İntikamım çok hain hırçın ve gaddarca olacak .
Bilgi, eğitim, beceri bir yere kadar, esas belirleyen disiplin olabilir.
Askerde'de displin tanımı vardı, onların anlaşıyı biraz sert olmuş ama disipline uyanın başına pek bir şey gelmiyor. Borsada başarının sırrı da displin olabilir, kendi koyduğun kırallara uymak en büyük disiplin.
>>>>>>>>>
II - Disiplin Madde 13 – Disiplin: Kanunlara, nizamlara ve amirlere mutlak bir itaat ve astının ve üstünün hukukuna riayet demektir. Askerliğin temeli disiplindir. Disiplinin muhafazası ve idamesi için hususi kanunlarla cezai ve hususi kanun ve nizamlarla idari tedbirler alınır.
Eğer İsveç Finlandiya NATO ya girerse Putin buna karşılık bize gaz kesintisi ile cevap verirse kışın ortasında donarız. Elimizdeki tek koz şuan hava sahası ve boğazlar. Bu yeter mi bilmiyorum
yabanci çok uzun zamandir satiyor ve birseyleri bilerek hemde.hiç te bosuna degildir.sonumuz hayir olsun ulke anlaminda.
-Garanti enflasyon muhasebesine geçeceğini dün söylemiş... olumsuz etkisinin bir sebebi
-Diğeri JP Morgan'ın, 2 kamu bankası ile ilgili fiyatlarda %50'nin üzerinde aşağı yönlü revize..
-Açığa satışların yüksekliği..
-Kredili pozisyonların satışa geçmesi..
-Yeni kararlar gelebilir mi endişesi..
Hisse senedi kredi maliyeti %35
%30 yıllık ilave sen kazanayım desen..
O kazançta yok? Borsa da..
Bu defa satmaya başlıyorsun.. Ya da aracı kurum fiyata bakmaksızın satıyor..(2 gündür yaşanan)
ASIL sebep bu,der.. Mehmet AŞÇIOĞLU..
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Finlandiya ve İsveç'in ileride NATO üyesi olmasının kendilerini endişelendirmediğini söyledi.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuma akşamı tabandan lonk verdim ama yemedi kapattım. Açıkçası bugün de şöyle sağlam gömmesini bekliyorum az bir şey long gireceğim ve tahminen vade sonuna kadar da tutacağım ha hangi vade dersen ona karar veremedim ama Ekim sanki iyi gibi düşünüyorum yalan yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4-5 yıl önce tr'deyken maaş iyi olunca 1k$ üstü her ay hisseye kayıyordu, doktor tayfası da aynı şekilde ki 2k-3k$ maaş yetiyordu..
Arz/talep olduğu sürece yükseliş olabilir, yabancı gitti çünkü alıcı bitmişti, şimdi de bademgiller satışa geçtiler ki gelecekte başlarına geleceği biliyorlar..
Yoksa bilmem hani şirketin 2-3 yıllık kar ile şirket fiyatı ortaya çıkıyor, çok ucuz demek gereksiz, arz/talep bozuk, ortalama 350$ maaş alan vatandaş boğazına ekmek alamaz duruma düşünce kim alsın ki sonra kime satsın..
2.755
altında kaldıkça tepki yükselişleri satış fırsatı olarak kullanılması ve
düşüş kanalı içinde 2.523 ilk hedef olmak üzere satış baskısının
devam etmesi beklenmektedir..
Bu seviye altında ise endeksin 2.440
seviyelerini hedefleyerek düşüşünü devam ettirmesi beklenmektedir..şeker yatırım..
yok artık..kapatalım dükkanı gidelim.. böyle tavsiye mi olur?
Dowa da cakiyorlar bugun dayak devam eder bistte. Dow 28 bin civarina inerse 1-2 hafta icinde bist100 de 2000 seviyelerini bekliyorum
her sabah ayni boq..
Geçen boşuna 2,520 ye iğne bar atmadı...
Herşey 2008 düşüşü öncesi gibi...