--bir de tupraş bedelsiz süreci ile kıyaslayanlar var...
--dolar bazında son 5 yılın ortalaması...
ciro 18 milyar...
brüt kar..1.52 milyar..
net kar:0.7 milyar...
piyasa değeri 8 milyar....
--oalağan değerlerin bir iki tık altında sayılır....
Printable View
--bir de tupraş bedelsiz süreci ile kıyaslayanlar var...
--dolar bazında son 5 yılın ortalaması...
ciro 18 milyar...
brüt kar..1.52 milyar..
net kar:0.7 milyar...
piyasa değeri 8 milyar....
--oalağan değerlerin bir iki tık altında sayılır....
sn ft_2
yıllardan beri bu hisseyi taşıyan 3-5 lotu olan insanlar var ve bu arkadaşlar bu heyecanı yaşasınlar 3-5 lira kazansınlar.
Bu arkadaşlar rüzgara göre hedef fiyat belirleyecekler ve satacaklar zamanı gelince..
Elbette zirve fiyatlrdan atlayan da olacaktır ve tahminim odurdur ki son yıllarda girenler zaten fiyatı pahalı buldukları için alamayacaklardır.
Eskiler ve paralı olanlar zaten temkinli yaklaşacaklardır.
Bu yaşanacaklar silsilesi büyük spekler arasında olacaktır ve onların bazıları kazanıp bazıları kaybedecektir. Hem borsanın olağan seyrinde bile para kazanıp kaybeden olmuyor mu? 1400 den 8400 e yükselen borsada para kaybedenleri bile gördüm..
Hatta cuma haberinden sonra kolakasyona sahip speklerin bfren yoğunluklu olmak üzere diğer değerli Bedel. grubu hisselere dahil binlerce lot alış girdiğini ve gireceğini rahat söyleyebilirim. zirve rakamları .tavanları ,devre kesmeleri onların savaşı belirleyecektir.
Şimdi sorum şu; bedelsiz kararını açıklayan şirket mi suçlu?, elinde üç beş lot lot veya 50 lot olan yatırımcı mı suçlu? veya kim?
karton bedelsizinde kararın ertesi gününde yani 17. 10.2010 da saat 21.49 da yazınız vardı. buraya atamıyorum ama şöyleydi;
FK 25 PD 4.48 ....diye başlayan sonra olumsuz luk devam eden
ama hisse 6 kat arttı bazı insanlar ev aldı bazıları zengin bile olmuştur. sonrası zaten malum.
bottom line borsada hep kazanan ve kaybedenler olacaktır. Büyük kazanç ve kayıplar büyük spekler arasında olacaktır.
--ben zaten sizler için yazmıyorum...kimler için yazdığımı biliyorsunuz
FT2 görevini bilmeyen yoktur hangi hisse yükselecek se veya haber gelmişse hemen dalıyor KONYAA da kapamadı egeen e geçti daha diğer hiserlerde de aynı şuam fren da sorsan elinde 1 lot yok.BEN 2020 de kartonu 300/350 arası topladım 4 ay sonra bedelsiz geldi kağıt 3550 ye kadar gitti kim zarar etti 880 di karton haber düştüğünde 3500 e kadar gitti BFREN ORAN DÜŞÜK AMA BEKLENTİ DEVAM EDİYOR FORD SERİ ÜRETİME BAŞLADI SENEYE ASELSAN GİBİ SASA GİBİ YİNE VERİR BFEN BEDELSİZİ 20 yıldır bekleniyor diğer bedelsizlere benzemez Thy 10 tl den 260 tl oldu politik 200 tl den 7 bin oldu FRENE PAHALI DİYENLER BAKSIN Yolumuz uzun Allahım herkese kalbine göre versin
Dolaşım sayısı az o yüzden diğer bedelsizlere benzetmeyin.Pazartesi bırak pahalı diye acaba alıcı gelirmiyi satacak adam olmaz.Nerdeyse lotsuz işlem günü geçip %100 tavan kapatacağı aşikar. Bu hafta tavan bozarsa yine iyi…
Ufak tefek ekleme ve düzelmeler şart.
Kartonda pandemi dibi 280 TL ve 700 TL üzeri hareket ve Cuma akşamı eksi kapamıştı.670 TL cıvarı haber düştü.
Direk 11 tavan satış 5 Tavan bu satışta ilk patron satışı geldi. Sonraki satışta 3500 TL de geldi ve bir daha iflah olmadı.
Şuan itibarı ile zirvesi 125 ila 135 tl lere geliyor 3 yıl oldu orayı geçemedi.
Hala bekliyenler varmış ben 2. patron satışında gömdüm ve 1200 TL lerde egeen aldım bekliyorum.
Buradakiler bakalım hangi hisselere geçecek yada bekliyecek.YTD.
Tüpraş karı ile koşturdu hisseyi.
Bfren ilerde karına bakmalı.
Bryat ta karı ile koşanlardan.
Beklentim Egeen de de olması.YTD.
Evet patron faktörü etkili bu Egeen de de var ketum bir yatırımcı dostu olmayan .
İyi pazarlar dilerim ilk başta oranı 1 e 11,25 olması üzdü zira beklediğim 1e 45 içindi zira alamanlar düz mantıkla hareket eder
Ama sonra çok çok iyi olduğu kanısına vardım zira önümüzdeki 6-18 ay içinde 2. Bir artırım haberi daha kesinleşti gibi
Bu süreçte 3.-4 çeyrek ve yeni yıl karlılıkları az hisse ile yine tempoda olmaya devam edecektir ve benim amacım her 1 lota bu günden sonra gelebilecek 2-3. Bölünmüş lot adeti ve yavruları biriktirme zamanı 2027 aralık hedef
Aha buraya rf-2 dadanmış geçmiş osun size. Benden size bu ft-2 engelleyin yada hiç okumayın . Bu herif karalamaya başladımı susturamazsınız.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halaycı eymen şimdide burada mı halay çekeceksin . Bari elinde bi lot olsa bari
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gürbüz18 ne yaptın al sat yapıyordun Konya’da malı kaptırdın mı FT2 gibi sende görevin belli özel mesaj kutuna atayım elimde kaç tane Konya egeen fren olduğunu
Te tavan eşleşme. Herkese hayırlı olsun. Tavandan alıcı da çok.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz sonrası bu konunun bu kadar sessiz olması çok şaşırtıcı,
evet dikkat çekici gerçekten
yani ky epey dökülmüş..
hatta burda olablar da benim gibi hiç bfreni olmayan da olabilir :one:
2339 lot ve 15.764.626 Tl ile tavan olmasi kartnsan yolunda oldugunu gosteriyor kanimca!
https://i.hizliresim.com/kgos20p.jpeg
Sayın Doctrine burda olmamanıza rağmen güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Aslında boschfren hareketi sizin çok güzel ifade ettiğiniz üzere sadece kendisini ilgilendirmiyor. Aynı zamanda diğer bedelsizler üzerinde de bir etki yapmakta. Ne kadar iyi hareket gerçekleşirse başta egeen olmak üzere onlara da olumlu yansıyacağı açık. Bunu daha önce kartonsanda da gördük.
O nedenle bazılarının boschfrenle dalga geçmekte oluşu aslında farkına varmadan kendi ayaklarına kurşun sıkmak. Dua et ki ciddi bir çıkış yapsın. Çünkü önümüzde egeenin efsane bölünmesi süreci konuşulacak...CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkılmadım buradayım Bfren Konya fmızp im ile ayaktayım
Tüm ortaklara hayırlı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin saygılarımla
Rica ederim...
Bfren 11 sayını az bulanları anlıyorum ve anlıyorum ki hiç bir şey bilimiyorlar hatta profesyenel on yıllık borsacalıar bile bilmiyor...
varsınlar küçük görsünler zirveden sonra da bak demiştim desinler....tabi yükünü alan almış olacak
diğer fiyatı düşük her yıl bedelsiz veren hisselere benzetiyorlar..
dediğniz gibi asıl efsane rakamları iki hissede bekliyorum....
Hayat ışıklı ortamlarda vuku bulur ancak gölgelerde anlamlar birikir...
Egeen kap geldi ekim sonu makine elektrik parkı komple bitiyormuş yıl bitmeden de üretime başlayacakmış bfrenin zoruyla hepsi tavan yaptı ama egeen farklı bunlardan her zaman bunlara sol çekip gidiyor.......
https://busworldeurope.org/exhibitor-list-2023
BUSWORLD 2023
Belçika toplu taşıma ve otobüs fuarı, 2021 yılında Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenmişti. 7-12 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda ciddi bir katılım bekleniyor. 500ü aşkın firma ve 40 binden fazla ziyaretçi, öngörülüyor. 130dan fazla ülkeden katılım olmasıysa, etkinliğin ihracat potansiyelini güçlendiriyor.
Otobüs ve toplu taşımacılık sektörüyle ilgili teknoloji, parça, araç, elektronik ve otobüs üretimi sürecine dair her şey fuarda yer alacak. Dünyanın en eski ve ünlü otobüs ve otobüs üreticileri Busworld, onlarca endüstriyi etkileyen otobüs taşımacılığı alanında ciddi bir önem taşıyor.
Busworld Europa Brüksel 2023 Otobüs, Minübüs ve Yedek Parça Fuarı
07-12 Ekim 2023 Brüksel / Belçika
Ürün Grubu
Otobüs Fuarı, Otobüs Parçaları Fuarı, Oto Boya Kaplama, Araç Bakım Fuarı, Otobüs İmalat, Kaldırma Platformları, Kurtarma Aracı ve Özel Araçlar Fuarı, Özel Taşıma Araçları, Özel Araç Ekipmanları, Ulaşım Araçları Fuarı, Araç Tanı Teknolojisi, Ticari Araç Fuarı, busworld Fuarı
https://i.hizliresim.com/k78tc3n.jpeg
Sayın filozof gerçekten maşallah çok zaman bekledik gayet iyi bir durum ve akıllıca cuma ya kadar resmi başvuru haberi gelir bunu dün veya bu gün yapabilirlerdi birkaç gün gecikme si ile hala gündemde psikolojik olarak tavanların devamı demek zaten 7700 tepe geçilmedi yarın kısmet olur 310-315 dolar cinsi teoesi 8800 gibi sonra hedef 410 dolar gibi diye hatırlıyorum 🧿🧿🙏
Hayret kimsecikler yok,
Dökülmek bu olsa gerek..
Burdayız çalı arkasında:one:
Bfren maşallah böyle devam etsin birde Konya nın fitilini ateşleyen olsa
bir slm vereyim dedim tüm ky dostlara hayırlı olsun çoktandır bu üçlüde yazmamıştım bir de benim içimden geçen ve geçmişte sermaye artırımında neler yapmıştı onu kısaca hatırlatayım da şu %1125 küsürlere takılanlara acaba neden küsürlü bıraktıgını bir hatırlatayım dedim yıl 2002 sermaye 25 bin tl %5400 küsür sermaye artırımı yav sermay25 bin düz artırım olsun yok yapmadı illede küsür var hani ilk bölünme ya çogu bilemedi ben dahi fakat hinlik buradaymış o küsürü 2004 de %10000 e tamamlayacakmış ve 2 yıl sonra yani 2004 de patlattı yanlış hatırlamıyorsam %0,44 küsürü oldumu sana %10000 ve şimdi de bu küsüratı acaba ne zaman tamamlar onu bekleyecegiz yani en az %5000 e tamamlamasını fazla bekletmez bence heleki bu eflasyon ortamında en fazla 2 yıl içersinde tamamlayıp düz hesap yapacaktır diye bekleyecegim kısacası o dönemde 500 tl den 58 bin tller kazandırmıştı şimdi benim beklentim 2 yıllık yarısı der tüm ky dostlara hayırlı kazançlar dilerim.
Sayın Mercek teşekkür ederim yazınız için %1125 küsüratlı açıklayınca kesinlikle kısa zaman sürecinde bana göre 2024 yılı içinde 2 .bölünme haberi gelecek diye düşündüm
Böylece beklenti zaten gündemde olacak alan çoğu arkadaş benim gibi 2. Haberi bekleyeceğini düşünüyorum
sabır dostum sabır bazan ters tepsede illaki sabır bir ara inat ettim egegub de sabrettim baktım bir halt olmayacak 170 den alfasa geçtim %700 bedelsiz verdi hoooppp 1300 ler onunda yarısını verdik bekliyoruz cween maliyet 234 de bakalım neler yapacak tabi bunlar yan tahtalarım esas tahtam bu üçlüden oluşur 25 yıldır çözülmedim bekleri hayırlısı olsun.
Forumdaki çoğu kişi BFREN temettü verdi bedelsiz vermez diye düşünüyordu bu bedelsiz sürpriz oldu.Hatta temettü az diye satan çok kişi oldu.Üç gündür 2335 2700 2859 lotla tavanda asılı kalmasından belli oluyor tabi tersi de olabilir belli de olmaz!
çimsada süreç söyle işlemiş bence bfren noelden önce eller havaya der aralık ayına sarkıtmak istemezler gibi:)
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.07.2023
SPK Başvuru Tarihi 03.08.2023
SPK Onay Tarihi 20.09.2023
cuma açıklamış perşembe spk başvuru 46 gün sonra spk onayı 55 gün sonra kaydi pay 60.gün hesapta yavrular!
https://i.hizliresim.com/e5ei86y.jpeg
Filozof hocam ben gecen ay dokuldum bilancodan sonra. Ozkaynak taki dususu gordukten sonra bolunme orani yuksek olmaz diyip parcali olarak cikmistim.3.ceyrek bilancodan bi kac gun once almayi dusunuyordum. Bölünme orani dusuk de geldi ama bfren tahtacisi hep piskopattir, sosyal medya falan derken bakalim nerelere goturecek. 3 gunde toplam 7 bin lot satilmis. Karton 4.tavandan hisse vermisti insanlara ama bu daha cozulmucek gibi gorunuyor. Uzun sure tasidim bi ayla kacirdim yapacak bisey yok, hayirlisi diyorum. Sagolsun bfren guzel kazandirdi bana. 2020 hareketinde de vardim , bu hareketi de 1200 maliyetle 7binde bitirdim. Daha da buralardan alamam artik. ama zaten birisi bana %1100 bolunecek dese , ben yine 7 binlerde satardim. bu orani dusuk bulurdum. ozkaynak oyununu oynamasaydi beni dokemezdi , nasip kismet diyelim :)uzun sure burada yazdigim icin biraz icimi dokeyim istedim.. sizlere hayirli olsun
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim filozof hocam. Bakalim hayirlisi artik..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mercek2 hocam iyi ki varsın. Deneyimlerin yeter. Çok sağolun. CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mercek hocam satış nerden yapalım bunu bir türlü beceremedim ve hep kaybettim sizden ricam nerelere kadar gideriz ve nerden donner satış rakamının neresidir saygılarımla