Peşimizden slahsorlerde geliyor. Gelsinler gelsinler, onlar giderken bizim dürzü yerinde mihlanip kalıyordu ona kızıyorum:)
Printable View
Peşimizden slahsorlerde geliyor. Gelsinler gelsinler, onlar giderken bizim dürzü yerinde mihlanip kalıyordu ona kızıyorum:)
Ziyaretçi sayısını doğrumu görüyorum:)
Hosgeldiniz arkadaşlar ama geç kaldınız:))
Abiler bir haber gelir mi?
Maşallah devamı gelir inşallah çok bekletti çok takibimde olan bir bu bir Bfren birde fmızp kaldı gitmeyen
Sektörün ağası, bu ne zaman tavan yapsa cümbür cemaat tavana kitliyir. Şimdiden egekiz ve cmbtn tavan
form neden bu kadar sessiz, fırtına öncesi sessizliği mi?
Bugün bir tavan peşinde akşama GES kap i. Halaya kalkarız beraber:))
Ytd
Günaydın, çıldırdı bugün bize bunlarla gel Konyam
41 kere MaşAllah nazar değmesin
Tavana vurmis dusmus
Yarım.saate tavana kitleyeydi iyiydi..
Yukarı aşağı hareketini arttırdı. Kitleyemedi hala
Ha gayret!
Koşmaya başladılar silahsorler pesimizden:))
Hayırlı olsun, Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin
Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (4 üye ve 22 ziyaretçi)
ACA42, Agabey, Kepetto, Tigler
adı artık daha çok duyulacak konyanın!
Hayırlı olsun umarım kısa zamanda Bfren i sollarız
Tavanda kaç lot var
Yar bize bir haber:)
Ortalık fena, iyi dayandı şimdilik
Bu böyle yapmazdı insider mı var acaba bedelsizle alakalı?
İyi akşamlar
Konya damga vuracak 2023 e
Honky hedef güncellemesi yapman laızm
Hisse net ceza veriyor ama 🤓
170 deyken bu hisse 5000 olacak demiştim eskiler bilir ama yeniler bilmez beni.
Konya stoklar konya merkezdeki arsa karton 11 tavan çekmiş bedelsiz gelince
Artık benim hesap makinem yetmiyor konyadaki fiyatı
Ama yeni geleceklere de artık konya alın demem
Beklenti alınir gerçek satılır borsada bedelsiz açıklanınca bakarsın satış da gelebilir.
Yeni arkadaşlar için ucuz kalan bir şirket diyebilirim
Akfen gyo
Patron 30 milyon hisse sattı bilanço açıklanınca 540 dan patron 54 trilyon kazanmış
Eee bize ne akfenden diyenlere
Şirket 1300000 ödenmiş sermayesi var 6 ayda 2 katı kar açıkladı.6 ayda
Pd dd 0.6
Fk.1.5 yani paranı 1.5 yılda geri veriyor
Bu arada 20 milyon avro borç vaktinden önce ödenmiş
Büyük balık ise bodrum da villalari sonbahar da satılıga çıkıyor.herhalde milyon dolara satılır oradaki villalar satilmaya başlayınca hareket başlar büyük ihtimalle.yilbasina kadar almak mantıklı olacak.
Şirket çok ucuz kalmış durumda
Peker GYO 1 TL den 17 ye çıktı birkaç senede
Diğer gyoar falan uçtu kaçtı
Kalın saglicakla konya ya selam olsun.
Beni yalalnci çıkarmayan tahtaciya patrona işçiye hatta macrona bile gönül borcu olarak teşekkürler
Üstad ben bilirim demedim zaten
3 havaalanı kime yaradı Thy ve Pegasus a
Aklını kullanan kazandı
RTA vardı mesela 2 TL den 70 e gitti aralıksız fiyatlar karışabilir çok kazandırdı hikaye neydi herkes test olacak diye
Akfen niye dendi mesela 6 ayda 2.6 milyar TL para kazanmamış adamlar para basmış.gelecek sene bu 5.2 2025 de 10.4 2026 da 20.8 milyar 2027 de 40.16 şeklinde gidecek.
5 6 yıl tutarsaniz konya çimento 25 30 misli gitmiş akfen de 25 misli gitse 100 tl eder.
Pd dd si fk si çok güzel.yeni şirketlerden biri
Köklü bir holding var arkasında
Tabi ki de borsada bütün hisseler kazandırır kimisi kaybettirir kimisi de yatay seyreder yıllarca.
Ben konya çimento gibi şirketleri tespit eder arkadaşlara paylaşırım hedef fiyat da uçuk oluyor doğal olarak ama ben de bugün al yarın 30 kat gidecek demedim zaten
Kalın sağlıcakla
Konya çimento ya gelince çok sağlam şirket tabikide borsa kotuyken kazandıracak halı yok.ama geldiği yeri herkes görüyor ve nereye gidecek kimse kestiremez şu noktada 1 lot dahi kimse satmaya yanaşmaz
Ytd
Konya özelikle pandemi sürecinden bu yana piyasa koşullarına uyum sağlamadı Bir çok hisse uzaya çıktı bu hep baskılandı haliyle yatırımcıları tarafından hep beklenti devam etti umarım önümüzdeki dönemde bu beklentilere cevap verir
Şirket 1 kuruş temettü vermiyor
Diğer çimentolar ise bankor
Bedelsiz de hatta bedelli de vermiyor
Cimsa bile sermaye artırımı yapıyor
11 vilayet zarar gördü veeee İstanbul da kendtsel dönüşüm deniyor
Şehir icinden taşınmasi gerekir öyle bekliyor
Sermayesi az olunca nazlandikca nazlaniyor ne yazikki bu da yatırımcıyı kızdırıyor ama bakınca THY Pegasus Tüpraş kadar da olmasa onlar kadar kazanç sağlamış.
Bug8n alayım yarin köşeyi dönerim şeklinde bir hisse değil bu.5 10 sene bekleyen kişiler var.filmin sonunu görmek isteten
Ben bu hisseyi 130 /400 tl aralığında bir kaç kez alıp satmıştım hiç takibimden çıkarmadım
360 /1000tl aralığında imkanım oldukça aldım Şubat hareketinde zirvesi olan 5050 yi gördüğünde trade yapayım dedim yapmadım geri 2000li rakamlara geldiğinde yine alım yaptım kısa vadede köşeyi döneyim diye hiç düşünmedim 😀 25 yıldır borsa ile ilgilenen biri olarak Bfren ve Konya her nedense ilgimin bitmediği iki hisse zaman insana tecrübe ve bilgi kazandırıyor borsada çok sabırlı biriyim borsayla ilgilenen ky arkadaşlara sabır bol kazançlar dilerim yazdıklarım tavsiye olmayıp sadece beni bağlar saygılarımla
Allah korusun bahçesinden siyah dumanlar yükseliyor inşallah kötü bir durum yoktur.