Kalan küsüratlada altıns1 aldım .trade küsüratlarının bi kısmını orada biriktiyorum
Printable View
Kalan küsüratlada altıns1 aldım .trade küsüratlarının bi kısmını orada biriktiyorum
bu günkü düşüşü şu anda canlı olarak yorumlayan bir youtuber....bakalım neler diyor..
https://www.youtube.com/watch?v=KVbJ-zNhyw0
bu gün kapanışa bir saat kala bile oldukça dirençli idik ama endeksin aşırı satışı bizim de son bir saatte hacimsizce düşmemize neden oldu...endeks yataya girdiğinde bence bu kısmı tekrardan hızlıca toparlamasını bekliyorum...endeks tam %3,77 düşmüş..bu düşüş çok serttir...%1,5 düşüş varken bile biz artıdaydık...sıkıntı yok yola devam...
Çok şey yazarım ama yazmayacam susacam sadece şunu diyeyim neye göre %15~18 faiz
Yeni arazideki yatırım açıklamasını dört gözle bekliyorum..
günaydın bol kazançlar herkese..
bankoff belasının şuan pozisyonu eksi bir yerden virman gelebilir. umarım fazla değildir de kurtulmuş oluruz.
ama bugün baskı yapamayacağı aşikar.. tabi virman saglam gelmezse :)
Eee bofa 400 bin lotu dün 179 TL den tahtaya adeta kustu, bugün hadi bir 400 daha bulsana bakım görelim macani
Mal citiden geliyor nerden gelecek hocam, ******** citinin hep yediği halt önce mali topla sonra baş basabildigin kadar tahtayı düşür ama cücük kadar lotla.nasil olacak o is. 400 bin lotu dün bosalltti tahtaya hadi bulsun bir 400 daha da versin gene bekliyoruz. Dangalak algoritma 179 üstüne çıkarsa tahta o sattığı malları essek gibi yerine koymaya calisacakda nerden bulacak 400 bin lotu da alacak.
Açığa satış yasak dusursunde para kazansın , kagidin viop u yok short acsinda para kazansın böyle indir kaldır la mal verecek silkelenecek ky varsa zaten silkelensin tahta rahatlasın ama benden tek lot dahi alamaz.
Bu tahtadan para kazanmak istiyorlarsa essek gibi tahtayı yukarı çekecekler başka kazanma yollari yok.
Ha indir kaldır ky silkeleme işine helali hoş olsun Twitter'da şöyle.bir hisse buldum x10 yapacak diye yazan dangalaklar silkelensin zaten onlara mustehak.
Yeni hisselere günlük bakmayın. Daha grafikleri yani teknikleri de oturmadı... En az 2 çeyrek bilanço görmeden de bence sabırsız olmamak lazım..
O zaman hisse başı kara bakar , ederini görüp karar veririz. Ytd
bugün 174 üzeri kapatsın bizim olsun doldura doldura gidelim buraları
Klasik bofa algoritması mali topla topla sonra baş tahtaya düşür dipten topla sonra gene baş aşağıya boyle böyle turk telekomu 20 den 13 e çekti allahsizlar sonrada yukarı kopardilar ama cw de o is yaş yemezler, burada bir 400 daha satsa tahta düşmezse ne yapacak.
Algoritma dusuremezse sattığı mali yukardan essek gibi geri koymak zorunda bakalım bir sağlam kap a bakar bu iş Tarık baskanda.
Kicikirik Kocaer 10 milyon USD lik sipariş aldiysa o fuarda bizim cw dunyalari almalı.
Endeksin 5.160 5.150 de desteği var oralara kadar test ederimi bilmem ama cwene için kademeli ekleme yapma yerleri bence
Ayrıca her an yeni Bi kap gelebilir fuar sonrası güzel kaplar geleceğini düşünüyorum
Bişey daha bana göre mb nın faiz kararı her halukarda ekonominin normalleşmesi için bir adım ve ilk adımı olacak tüm piyasalar bunu olumlu karşılayacaktır şu an endekste ters Bi alğı oluşturuluyor devamında sert hareketler olur diye düşündüm
Patrona Bi esaslı kap yapıştırır farkını gösterirse kopuş olur
bence 5200 aşağısını göstermezler gibi dolar grafiginde 3 lü dip olur ordan da döner dönmezse artık soğuk su içeriz :)
ama hep aynı algı yok bayram varmış yok kredili taşıyanlar satacakmış yav hisse %3 cıksa 3 günde kredinin masrafını kat kat cıkarıyorsun :)
neymiş faiz artacakmış eee zaten piyasada elini öpene %40 a veriyorsun vadeye.. dün dediğin gibi dolarda longcuları avlama operasyonu olabilir...
arada ky eziliyor
güzel bir fabrika faal olmasada kurulu onu yenileyip kapasite arttıracaklar tabi..
cw satışçıları iyi ise mal ydısından iş koparlamaları muhtemel.. ama değil ise gesan geçen sene iş çıkaramadı dogru düzgün.
kcaerin yurtdışı ayağı kuvvetli ve ihracatçı bir firma onun iş alması normal
Dikkat ettiniz mi bilmem ama endekste Bi durgunluk oluştu ilk 1 saatten sonra şu an sesiz sesiz kerizi uyandırmadan mal toplanıyor
Şortçuları şu an hafiften Bi korku sardı endeks sert yukarı yaparsa vay hallerine long pozisyonu yazmışlardır parmaklar tuşta olabilir
Patron daşı kaynattık içiyoruz sende göster patronluğunu at Bi esaslı kap fark yarat biz de çocuklar gibi şenlenelim olmaz mı
Evet biraz öyle birazda düşüşün sağlam temellere oturmaması alğı olması piyasanın tamamı bu düşüşü onaylamıyorum malı yerine koyanlar ekleyip çoğaltanlar var tarihi zirve öncesi son dip olduğunu düşünenler var o sebeple temkinli bir duruş sessizce pozisyon alma gibi gibi
https://i.ibb.co/FKkNkNL/Screenshot-20230620-122934.jpg
Paylaşalım herkes görsün
Gün içi şu 400 küsür bini yara yara yıksa tavana yapmışsa temenim
Hocam tavan olsa.nr olacak dun gördüğü en yüksek değer 186 bugünün tavanı gene 188 tavan oldumu sinek gibi ky ususuyor bırakın böyle iki ileri bir geri gitsin ky ususmesin.
Bu gerizekalı Twitter tayfasi yüzünden çekiyoruz şu çileyi, yok şöyle.bir hisse buldum yok 182 den cw aldım yazıları yahu kağıt bir yüzde 8 yaptı sinek gibi usustuler kağıda geçen hafta.
Balinalar bazen o sineklerin üşüşmesinide istiyor olamaz mı sinek yoksa mama da yok onlar için bence
Bi de en son taa 16 17 gün önce %9 üstü Bi pirim yapmış üstünden bayağı Bi zaman geçmiş endekste sebepsizce temelsizce tavan tavan yapan hisseler varken bizimde bir iki tavan hakkımız değil mi
CW Enerji, Intersolar Avrupa Güneş Enerjisi Konferans ve Fuarı'nda ürünlerini sergiledi
- Güneş paneli üreticisi CW Enerji, Münih'te düzenlenen Intersolar Avrupa Güneş Enerjisi Konferans ve Fuarı'nda yeni teknoloji ile geliştirdiği son ürünlerini standında sergiledi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji dünyanın pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle yeni iş bağlantıları kurma şansı yakaladı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, söz konusu fuarı önemsediklerini belirterek, "TopCon 16 Busbar güneş panelimizi sergiledik. Yüksek verimliliğe sahip yeni ürünümüz yoğun ilgi gördü. Yenilenebilir enerji sektörü gelişmeye çok açık bir alan. CW Enerji olarak yeni ürünler ve yeni teknolojiler geliştirmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Fuarda güneş panellerini geniş ürün yelpazesi ile tanıttıklarını ifade eden Sarvan, şunları kaydetti:
"Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin Türkiye'de bu teknolojide güneş panellerinin üretilmesinden dolayı şaşkınlıklarını gizleyememeleri ülke olarak bizim teknoloji üretme ve geliştirme alanlarında doğru yolda olduğumuzu gösterdi. CW Enerji olarak Türkiye'de yüksek teknoloji ürünlerinin üretilerek dünya pazarında yer alabileceğini gösteriyoruz. Bu bizim için gurur kaynağıdır. CW Enerji olarak gelecek yıl da bu yılın üzerine koyarak devam edeceğiz. 2024 fuarını sabırsızlıkla bekliyoruz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Hocam tavan yaptıktan sonra sigara parası çıksın sarıçam diyen, yok otobüs biletim çıksın sarıçam şuraya gidicem.diyen küçükler ususuyor.
Ha sizin derdinizde ya bit tavan yapsinda cikayimsa yapsın tabiiki ama yok hedefi uzun derseniz tavan yapması tahtaya zarar verir çünkü ky düşeni almaz , stabil artanida almaz tavan yapan kağıda sinek gibi ususur sonra o tahtanin içine edilir. Cuma yüzde 8 yapması bile yaramadı bize.
Gıcır gıcır hisseyiz her şey var tavan hakkıdır diye düşünmüştüm ama her şey nasip
su akar yolunu bulur...hisseler eninde sonunda ederine ya çıkarlar yada inerler...biz cwenenin çıkacağına inanıyoruz ki buradayız...116 dönümlük fabrika bina ve arazisinin ne amaçla kullanılacağını merakla bekliyorum..