:kahkah: :kahkah: açık emri girdim ama olmadı pala koydurtmadı bana
o da tam noktada 6.26
Gram altın, euro artı, dolar eksi bu ne yaww
Seni gerçekten tebrik ediyorum.En Son sana yazdığım da tatile çıkacağım demiştin. Anne tarafından hemsehrim.Bu kadar nokta atışı tutturulmaz yahuuu.Bu algoritmaları bile alt ediyorsun ya.Robotlar bile saygıyla eğilme önünde. Ve ben sana saygı duyuyorum.Pek benim işlem tarıma uyması da sayende küçük trade ler yapıyorum. Lütfen yorumlarınızı devam edin.Sayin Emirdağ li grafiklerini eksik etme.En azından kendiminkiyle kıyaslama yapabiliyorum.yanlisimiz varsa duzeltip sizin gozunuzle bakıyoruz. Yoksa da teyit etmiş oluyoruz.Saygilar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Palacan aşağıdaki kırmızı okla gösterdiğim oka dokundu ve desteğini aldı nakış nakış işliyor
Aga01 hemserim çok tesekkur ederım sızlere faydamız dokunuyorsa hayır duanızı da alıyorsak daha buyuk kazanç yoktur...
Sag olun var olun...
garan yenıden 720
724 gectı gectı gecmedi bum bum bum
açık için kollanacak 2seviye 7.24 bist 91.77X geçerse rahat açık bulasma 2.kez takılırsa sakat... direncleri ıyı gözlemek lazım
92,500 hayırlı olsun derim ben ( umut )
92 bini bekle
91.650 üzeri lazım abi.
köy gezisi vardı fazla ilgilenemedim kusura bakmayın
https://resmim.net/f/e3zstN.jpg
Hocam hoşgeldın atmıssın pardon...
Endeksi baskılayan nedir bankalar uçuştayken
Sadık usta bu gün palanın bonkörlüğü üstünde ama yarın satırla kırıp geçirebilir
Malum 4 Kasım Pazara denk geliyor
4 kasımda ne var serdar
la bi yarım saat ayrıldım palaya relbull mu içirdiniz mesir macunumu yedirdiniz ben geldim geri fıssss dedi ...
şu palaya aynından bir daha yapın bakalım...
bu arada hulkçular gayfenin yarısını hüpletmiş bile
İran yaptırımlar konusu, bu yaptırımlar konusunda Türkiyeye kıyak geçilecek mi, yoksa Yaptırımların tümüne Türkiye de dahildir mi denilecek
Endeksi Hangi hisseler aşağı çekiyor gören varmı, bankalar günün en tepelerinde gezinirken bu nasıl iş
GARAN 5 dk... şu garanada bi relbull içirin geçsin orayı...
Sadıktan dikkat et dostum açıksan ...
[IMG]http://i67.tinypic.com/r2rva8.jpg[/IMG]
Ben bu gün satır beklemiyorum
Pala satırı gösterip gösterip çekiyo, tırsmaya başladım, Garanı 7.20 den verip bi trade poku yiyemmi diyom yemiyo, sen 7.80 lerden verme gel 7.20 den ver, uçup giderse mal gibi kalmak da var
assolist bu sefer krişi kıracak gibi 7,24
Paylaşımları iz için teşekkürler. Pala bugün ayıları kattı önüne.haydi hayirlisi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadık bu endeksi senmi baskılıyon, bırak gitsin yukarı, kim baskılıyo lan bu endeksi
91.77X yandı gözüm arkada kalmasın garan 7.24 havaı fsıkelrşer %5.24 nalet olsun ıcınmdekı boga sevgısıneeee
hulkiye 6.45 yakıver gözümsün sende eksık kalma
akkıza bak akkıza sabah %2 eksıydın noldu %6 %8yaptın be resmen mılletı korkutup malını çal sonra %6 ohhh
bu ne gara coşmuış:bravo:
miro asels 26,00 üzerine atmış orada kalırsa çok iyi...
dünkü borsanın haline bak şimdiki haline bak...