3. Havalimanı için muazzam bir yatırım yapacak anladıgım kadarı ile. Özsermaye 180 milyon maksimum yatırım 130 milyon
Printable View
3. Havalimanı için muazzam bir yatırım yapacak anladıgım kadarı ile. Özsermaye 180 milyon maksimum yatırım 130 milyon
sabahtır 35 .00 34.98 de duruyorr aa...na...nın aaaa..mı. nna sokk o öotlarıırr şu mübarek günde insanı sövdürmakten başka , ,şe yaraıyorrsun lanet hisseee celebii lmayınn batık hise gibi fiyatlaması var pişman olursunuzzz ytd
***CLEBI*** ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu
***CLEBI*** ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
11.05.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
Havalimanı yer hizmetleri işi
İhaleyi Açan Taraf
Mumbai International Airport Private Limited
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
-
İhaleye Teklif Verme Tarihi
29/01/2018
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
02/02/2018
İhale Sonucu
MIAL ihalenin Şirketimiz lehine sonuçlandığını bildirmiştir.
İhale Bedeli
-
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
-
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
Şirketimizin bağlı ortaklığı Celebi Nas Airport Services India Pvt.Ltd. ("Celebi Nas") ile ihale makamı Mumbai International Airport Private Limited ("MIAL") arasında imtiyaz sözleşmesi
19
Mayıs 2018 tarihinde imza edilmiştir. Böylelikle bağlı ortaklığımız Celebi Nas, Hindistan'ın Mumbai şehrindeki Chhatrapati Shivaji International Airport ("CSIA") havalimanında
ki
mevcut imtiyaz süresinin 31 Aralık 2019 tarihinde bitmesini müteakip
1 Ocak 2020'den 31 Aralık 2029'a kadar
ilave
10 (on) yıl süre ile yer hizmetleri verme
ye devam edecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/684643
BIST
(21/05/2018 - 09:26:47)
Bİzler böyle çelebioğullarının çelebi şirketi gibi 5 kuruş etmeyen hisselere para gömeceğimize sıradan vatandaş gibi paramızı dolara altına yatırsaydık 2 ye katlamıştık bizler anca şirket sahiplerini zengin ederiz onlar keyfine bakar borsanın küçük yatırımcısı da bunlara söver kafayı yer :(
bu hissenin speği temm bi OÇ kaçıncı kez 36 37 ye sürüp tekrar 32 33 lere ,ndireceksin inş b kez sonn çırpınışın olur 40 üstüne att da herkes rahatlasın yeni oyuncular gelsin tahtaya ytd
neler oluyor [emoji15]
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir anda eksi olursada şaşırmamak lazım öyle bir kâğıt buuu
çalı arkasına alışmışti millet biden canlandırdı heskesi :D
41 - 41.50 - 42 kademelerinden birer lot alım var [emoji23]
takipçi sayısı artmış celebiyii arkadaşlar bu kagıt adi bi kagıtt ters köşe yaptımı bekletir sabır taşına dönersinizz bin düşünün 1 alın ytd
kademeler çok sığ boş tek kalemde 500 tane satan kagıdı yüzde 1 aşagı sürüyor bi anda vaandaşın biri 5000 lot satsa kazarar tek kademede clebi devre kesip - 10 bile olur :bravo:
evet eksi kapatmaya hazırmıyızzz :D
Hala satmadinizmi...bravo ...
hedefim 42 idi gördü ama tek lotla [emoji16] kısa vadede tekrar zorlayacak diye ümit ediyorum (:
iflas mı etti noldu buna yine...ne karakter yoksunu bir tahtadır bu...
karekteri bozuk şirket geçen hafta 42 yi gördü %20 geri geldi gene yıllardır aynı 30-38 arası sürün dur böyle yüzsüzlük olur mu yönetim yok şirket sahipsiz sana al verenlerin ben var ya ne demeli çelebioğulları nerede acaba
yüzüne bakan yok yine...
Yabancı ufak ufak alıyor, tyh toplarsa bu da gider
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
thy ye ayak uydursa simdi 60-70 idi...
İlk seans
Resim yukleyemedim
satan kim acaba sn. seer ?
yazdığımıda sildim 5 para etmez çelebi kötü yönetilir, sahipsiz, iş bilmezler , böyle bir şirket işte...
dün borsa %1 artı ÇELEBİ %-3 bu gün %-5 eksi bir şeyler çeviriyorlar bi haber var demek ki sakladıkları saçma sapan hareket ettiğine göre kimbilir belkide kendileri satıyorlardır,,
Ak yatırım -22000, tacirler -9000
Şeker +10000 deniz +3000
Seker ögle arası +30000 idi, 20 bin kime sattı anlamadım !!!
İntegral her hafta başı al önerisi veriyor ÇELEBİYE yanlız bu adi Çelebi 29 Mayıs'ta 42.000 gördüğü günden beri15 gündür her gün eksi kapatıyor ,,bu kadar agresif satışlar birde Şirket te alaka ve ilgi bulunmayınca hisse geberdi, zaten hiç bir zaman havacılık sektörünün yükselişine ayak uyduramamıştı basiretsizler...
Saygın kurum yapı kredi yatırım 51.000 fiyat vermişti 2 hafta önce al sana 31.000 e indi paraşütsüz millete çaktılar dolar bazında darbe den daha aşağılara düştü değeri ,, bu gün %-7 düşüş ,, bir daha toparlanmaz bu karektersiz çelebi...
Sahipsiz olunca isteyen istediği tarafa götürüyor...
6 aylık karın iyi gelmesi için dua edin
İYİ KAR GELİR HİNDİSTAN'DA AGRESİF BÜYÜYOR AMA Bİ BOK OLMAZ ÇELEBİ'DEN MİLLETE 51.000 TL HEDEF VERİP ARACI KURUMLAR MALI BOŞALTTI , SAHİPLERİ EMİNİM YURT DIŞINDA TATİLDEDİRLER 2 HAFTA ŞİRKETİN DEĞERİ 970 MİLYON DAN 770 MİLYONA İNMİŞ bi haberdirler kesin ,F/K %8' e İNMİŞ UCUZMUŞ faso fiso İŞİN KÖTÜSÜ BU ŞİRKET YILLARDIR SÜRÜNÜYOR 3-4 YIL ÖNCE 34-35 İDİ VE ENDEKS 75.000 CİVARI İDİ ,,,
Bir insanın en büyük sermayesi, büyük bir servet değil mükemmel bir karakterdir...
bugün tepki verir diye beklerken 30 u gördük... :(((
40,50'den satmadığımıza bin pişman ettirdiler, 51.000 hedef gösterilince insanın eli gitmiyor, ama maalesef hisse karekter yoksunu , 10 iş günü önce 42.000 gör bu gün 30.56 test et borsa %10 bile geri gelmezken %30 geri gelmiş çelebi ,,,BUNLAR KADAR İLGİSİZ UMURSAMAZ BİR FİRMA YOKTUR ,, Sahipsiz olması en büyük etken düşünün ki toplamda 10 milyon işlem hacmi ile 10 günde 200 küsür milyon piyasa değeri erimiş *** olmuş :(
kapattım ekranı eninde sonunda degerine gelecektir kar eden temettü veren bir firma neticede emekli ikramiyesi olur eldeki senetler sinir olmak birşey degistirmiyor zamaninda satmadik bu seviyelerden satmak anlamsız
31.700 de 2100 lot alıcı
31.820 de 7 lot satıcı
Kademeleri de kendi gibi )))
Gecenlerde şiyle bir olay oldu...
Almanyadan malzeme gelecek,15 gun gecti gelen giden yok gonderecek firma kargo uçaklarinda yer olmadıgı için malzemeyi gönderemedigini soyledi, bizi oyaladıginı düşunülerek malzeme iptal edip başka firmadan sipariş verildi...diger firmada turkiyeye giden tum kargo ucaklarinın dolu oldugunu ve malzemeyi en erken 15 gun sonra gönderecegini söyledi !!!!
Bundan sonra geçen haftadan itibaren bende clebiye yöneldim...
Havacilıkta isler iyi gibi ama kâra yansıması nasıl olur inu bilemem, yada işler hakikaten iyimi yoksa balonmu onuda bilemem ben gördügümü yazdım...
herşey yolunda turizm patladı daha da patlayacak yurtiçinde bütün sektörler gerilerken havacılık güçlü syretti 3. hava limanı var bu celebinin daha yani şirket ufakta olsa büyüyor en azından öyle görünüyor ama ne hikmetse celebi sürünüyor başladıgı yere dönüyor geçen yıl bu zamanlarda buralarda dolanıyordu çıktıgı yerdede utunamadı bu şşş.. hisse neyin düzeltmesi bu eğer 2. çeyrek bilnçoda makyaj yapmazlarsa geçen yıldan daha iyi gelecek ama fiyatlara yansımıyor bu gisişlede yansımayacak bist 100 endesksinen de çıktı yani 40 lardan satmadıgımıza pişman etti keşke dedirttii diğer havacılık şirketleri ilk çıkış noktasından en az 2 katına çıktı bu adi 17 18 lerden aşladıgı çıkışı 38 lerde kesti en az 48 olması lazımken sanırım dolandırıldık şimdide hisseler ucuzlamışken gelde bundan bu seviyelerden sata çık insan kendini enayi hissediyor 1 yılımız çöpe gittii üç kagıtçı celebi kagıda hisseye ilgi sıfır 3 5 ky dan aşka kimse yok hissede bu yazıyı gören hisseye yeni giricek ky dostlarım almayın bu hisseyi ytd
karektersiz bunlar 42'den sert bir şekilde 30'a düş %30 geri gel bu gün havacılık sektörü %3 yukarıda bu karektersiz de tık yok ,,
geberdi biim spek heralde :D hacim yerlerde sürünüyor tahta başı boş kalmışş :D inşş işlerin düşer yeni ihale alamazzsın bbilançoların da hep zarar yazarsınn batta sninle beraber bizde batalımm derdin buysa yap bunu :D
Evet dün ve bugün tekrar geldim.... hayırlısı