Oyak 99
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Oyak 99
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
...........
Sansung j7 ile görebiliyorum
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kipa hakkında bi yorum alabilirmiyim vartolu ev parami yatırdım oraya
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vartolu bu matrix hangi sürüm.nereden satın alınıyor bu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu isbir i 1 yıldır toplayanlar yapmış bu ralliyi.....Hem de bilanço gelmesine 1 ay kala....!!!
500 tl olmasını bekliyorum gelecek hafta cumaya kadar isbirin.....!!!!
Ben bilançonun + 45-50 milyon tl gelmesini bekliyorum.Çok güzel bilanço beklediğimi daha önce de belirtmiştim....!!!!
Hayırlısı bakalım hakkımızda.....!!!
Teşekkür ederim maliyetim 4.60 24 bin zararda yim su an umarım öyle olur. 188 maliyetle cemas ta idim. Garanti ile çalışıyorum. Banka aradi beni cemasi sattirip cusan aldirtti bana 3.13 ten 14 bin zararla kol kestim cusanda. Bankayı arayıp iyi bir kalayladim onu. Sonra kipaya girdim. Mahkum kaldim burada 😢
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vartolu birse menderesi bi incelesen
Eski tatarramazan Yeni VARTOLU SADDETTİN Marshall da 65.00 lira maliyetle bekleyen var, umut var mı Marshall da?
Vartolu eşleşmeleri alalım
Arkadaşlar iyi güzel soruyorsunuz Şu bu hisse nasıl diye....Ben de anlayışla karşılıyorum ve cevaplıyorum.....!!!
Amma velakin sonuçta UZUN VADEDE şimdi zarar eden hisseler bile güzel fiyatlara gelecek....Ben kısa vadeci birisiyim....Değerlendirmelerim de bu yönde oluyor.....Şimdi pek iyi durmuyor dediğim bir hisseler belki de 6 ay 1 yıl içinde 2 ye 3 e katlayacak.....O zaman da siz bana ''Ulan bu Vartolu ya sormuştum zamanında ,-birşey olmaz bundan.- demişti.Ben de almamıştım veya o hissemi satmıştım....Yazıklar olsun,Allah belasını versin.'' demez misiniz?
İşte bu yüzden bu işler vebale girer.....Ben yazıyorum ama karar sizin....Bunu unutmayın.....Ben de sizin gibiyim....Kimseyle bağlantım yok......Ben yazdığım hisselerin kesin gideceğini bilen birisi olsaydım borsadan kazandığım paraları arsaya yatırmazdım.....Hadi yatırdım 3 yıl önce şimdi o arsaları satıp tekrar borsaya sokardım......!!!!
Bu borsada hiçbir şeyin garantisi yok ...Bunu aklınızdan çıkarmayın.....!!!
Sonuç olarak bana diğer hisseleri değil,benim kazanırabileceğini düşündüğüm ve yazdığım hisselerle ilgili sorun genellikle....!!!!
İSBİR de geçici durdurma yazıyor arkadaşlar....!!!
Yonga 19 lotla 1351 de
Yonga 5 lotla 1170 de....
KAP: [ISBIR ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/666899
Dosyalar:
Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma 2018-03-08
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Şirket Unvanı İŞBİR HOLDİNG A.Ş.
Kapatma / Açma İşlemi Kapatma (Suspension)
Sıra Kapatma Başlangıç Tarihi 2018-03-08
Açıklamalar
Açıklama ISBIR.E pay sırası şirket payında meydana gelen olağandışı fiyat/miktar hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
Oldu mu şimdi işbir çekiliş iptal
Bu işbircilerin borsayla ilgisi yok haberleri bile yoktur BİST'in açıklama istediğinden birimiz sevabına telefon açıp haber versin veya Ankara'da olan varsa iki dakika uğrasın:plc:
Ulan kaplamin,inat edip bekleyeceğm......5.40 lara düştü....!!!
Parsan 16.50 de....!!!
Yataş 33.68 de....!!!
Kaplamin neden satış yedi YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaplamin 5.38 i gördü,5.43 te....!!!!
Kaplm de k Y kalmadı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese sattırdılar
Niyetleri nedir Tatar kardeş
Ky kalmadıysa çıkması gerekmiyor mu YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaplaminde benden bu kadar....