tesekkürler cevap için ama çok gariptirki şirketin % 7.72 sini elinde tutan fon yöneticisine sorulmuş bence objektif cevap veremez gibi geldi. Birde doğan holdingin eylül ayında sattiği hisseleri almış gibi görünüyor garip durumlar..
Printable View
12 tl maliyetle beklemeye devam.
neler neler olacak bakalim
hedefim yuksek. zamanim bol.sermaye kuş. gorcezzz.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahhh! ah! şöyle yine 12 - 13' lere düşse de en az 50 yıl daha beklemek üzere alsam.Peki ama bu ürün elli yıl dayanır mı? elbette dayanır.Çelik halat bu!
İyi durduk yan kagıtlar perişan 14.5 stopla beklemeye devam
DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş.
13.11.2020 / 18:13:06
Pay Alım Satım Bildirimi
Şirketimiz, doğrudan bağlı ortaklığı Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş. hisselerinde 13.11.2020 (bugün) tarihinde, 16,21 - 16,87 TL fiyat aralığından (ağırlıklı ortalama fiyat 16,51 TL) 55.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlem ile birlikte Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş. sermayesindeki payımız 13.11.2020 (bugün) tarihi itibariyle %70,65 olmuştur. Yapmış olduğumuz işlemlere ilişkin tablo aşağıda yer almaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/888488
Ne güzel her hareket de doğan hol. Hisse satıyor. Bi bırakmadılar hissenin yakasını.
Şşştt... Celha cılar... :)
Çok al sat olmuş bi hazırlık mı var.
Şirketimiz, doğrudan bağlı ortaklığı Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş. hisselerinde 23.11.2020 (bugün) tarihinde, 19,75 - 20,34 TL fiyat aralığından (ağırlıklı ortalama fiyat 19,86 TL) 30.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlem ile birlikte Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş. sermayesindeki payımız 23.11.2020 (bugün) tarihi itibariyle %70,47 olmuştur. Yapmış olduğumuz işlemlere ilişkin tablo aşağıda yer almaktadır
Doğan holding hisse satmış
Beklentisi ne varmı üzel bi haber
%151 bedelli açıkladı
Bu bedelli ne anlama geliyor? Araci kurumda ne yapmam lazim acaba bu bedelliye katilmak icin.
Şu aşamada birşey yapmanıza gerek yok. Önce spk ya başvuracak, spk yaklaşık bir ay içerisinde karar verir. Yani bölünmesi için 1,5-2 aylık süreç var...
Bedelli yaramadı hissenin dengesi bozuldu
Hissede göstere göstere inside trading yapılmış şikayetlerimizi spk yapalım. Zaten bürüt takasta, böyle giderse internetten emir yasağı da getirilebilir.
Haydar beyin CELHA lari keske para olsaydi da biz alsaydik :)
Ditaş tavan gidiyor bu yerde sayıyor
Sana diyorum Deniz yatırım,
1-)CELHA tahtası 24.36 fiyatla tavan olduğunda görgüsüzlük yapıp Bgc partners ile birlik olup tahtayı tavandan çözdüğünüzü asla unutmayacağım.
2-)Bende de hatırı sayılır CELHA hissesi var, o tavan günü blok satış yaptığınızı görüp bende tavandan satabilirdim hata alacağım hisseyi de belirlemiştim (16 küsürlerden BRSAN) alacaktım ama küçük yatırımcıyı düşündüm ve küçük yatırımcıyı Türk varlıklarından soğutmak istemedim ve an itibariyle Urfa gibi bir yerde 4 daire parasına yakın paramı feda ettim diyebilirim.
3-)Kısacası iki haftaya yakındır CELHA tahtasında yaptığın görgüsüzlüğü ve küçük yatırımcının canını yaktığını asla unutmayacağım.
4-)Bu arada bunu da unutma benim sinirlerim çelik halat gibi sağlamdır bilesin.
Yazdıklarım AL-SAT-TUT ve YATIRIM tavsiyesi değildir.
Deniz yatırım bunu da unutma; Bu yalan dünyada önemli olan bir şeye sahip olmak değildir, önemli olan bir şeye layık olabilmektir.
Hayırlı olur inşallah, yılbaşında ALT PAZAR'dan ANA PAZAR'a çıkıyoruz.
Yazdıklarım AL-SAT-TUT ve YATIRIM tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/N5yzo5.jpg
üç aylık takas
:shh:......
fincan olmadı ki.. desteğe kadar geri gelmiş..
https://i.hizliresim.com/CRMnPO.jpg