5350 5380 arası bos gibi alttada kademelerde 1000 r lot var 5380 de 5000 5400 de 22000 satış üstlerde 1000 likler konulmuş kademeler bos kalmasın diye
Printable View
5350 5380 arası bos gibi alttada kademelerde 1000 r lot var 5380 de 5000 5400 de 22000 satış üstlerde 1000 likler konulmuş kademeler bos kalmasın diye
arabayı satsaydık şu 5400 ü çizerdik
valla sizi etkilemek istemem ama amcadan bi 16 bin lotcuk kaptım :)) (yada o bize kaptırdı onu zaman gösterecek) 5150 den 1007 lotcuk verdi hediye olarak :))) tek alan benim
Beter beter.... yerlerde sürünüyor. Şimdi ağzımdan bakla çıkacak az kaldı....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hani icinde hicbir yaşam belirtisi olmayan okyanusun ortasına suruklenmiş bir gemi gibi ,ne yönü var nede dümencisi.Rüzgar nereye savurursa oraya yol alıyor misali.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dümendeki ihtiyar uyuyor gibi yapıyor kanmayın...Foncularla beraber el ele kol kola operasyona devam.
Zihniyetinizi seveyim.
Ne siz adam oldunuz ne biz.
Dede maliyetine dolar olarak bir baksan da bize de kendinle beraber Yeni yelkenler açtırsan
30 Haziran kapanışı 5.71 idi.Cemtaş'a bir önceki dönemden yaklaşık 900 ml zarar yazdırdı.Muhtemelen 30 Eylül kapanışını da çok düşükten yapacak ve Cemtaş'a en az 1 ml tl daha zarar yazdıracak.Var bir amaçları var.
Siz o grafiğe birde altın fiyatından baksanız :))) biraz önce söyle grafikleri eşeliyordum ilk kez bucim e altın grafik olarak baktım su anki fiyatı 2001 deki fiyatıyla aynı seviyede :))))
altında taş ve topraktan çıktıgı içinmi baktınız..:kahkah:
ilginç bir bakış..
herkes gider mersin,e bucim gider tersine ..kabız olasın tarman o çimentolar mıcında donsun..:yahoo:
biran önce azrail ile tanışta bursa çimento rahatlasın..senin bulundugun veya ortak oldugun hisseler yerlerde sürünüyor sende aynısı olması dilegiyle..:evil:
yok adam eski toprak ya acaba maliyetini altından hesap ediyor olabilirmi diye duşundum. sonuçta kimisi faiz hesabı yapıyor kimisi dolar maliyet yapıyor kimisi Euro vs vs vs ama altın sonuçta enflasyonun gerçek göstergesi eninde sonunda değerini buluyor ve bizim amcada acaba altına bakıyor olabilirmi diye duşundum öyle dusununce fiyat gitti 2001 seviyesine valla burda bir al take ver külah oyunu dönüyor orası muhakkak amma yahu fabrika yenilenecek onuda anladık oraya parada gidecek onuda anladık da hali hazırdaki fabrika çalışıyor ve para kazanıyor. nerrrdeeeee ulennnn bu paralarrrrrrr :)))))) dermişimmm
bugun şirketi arayayım dedim telesekreter cıktı ARADIĞINIZ O.Ç SU AN BURDA DEĞİL YADA MESGUL DEDİ :)))) bu nedir yahu bu kadar ruhsuzluk biraz fazla olmaya başladı. almaya kalkıyoruz kademeler bos satıcı görünmüyor. alış girsek ona göre hareket yapıyor. bu ne yahu bildiğin kimse bulaşmasın diyor tahtaya bu şiket yarım milyarlık piyasa değeri var. 200 binlik işlem nedir yaa
Günaydın, çok mu uzun sürdü anlaman ? Ben yasaklanmaktan bitap düştüm. Sıra sende herhalde [emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn captain
Yalnış anlaşılmasın ben baska bahçelerde topladığım meyveleri bucimin bahcesinde muhafaza ediyorum. Bu anlamda maliyet sıkıntım yok ama d grubu kağıtlar bile arada bir atak yapıyor en azından alıcı gelsin diye bu manada bunların maksadı millete mal satmak değil aksine milletten malı kapmak eee onuda anladık ozaman bas % 20 asağı millet dökülsün ( dökülecek varsa) oda yok o zaman derdin ne be arkadas altına göre 16 sene dolara euro ya tl ye göre 10 kusur sene önce ki fiyatta bu tahta sahibi ne mübarek adammış ki bunca sene zaman fiyat maliyetine dayanabiliyor. Pes yani
Yine dayanamadım söyleneceğim eskilerin tabiri ile eceli gelen köpek Cami duvarına işermiş ama burda bir karışıklık olmuş yaşı gelen Tarman bucim duvarına sıçmış. Beklemeye devam dediğin gibi öyle 3 kuruşa 5 köfte arabacılarda kalmadı artık. Birileri yada kendisi elbet bozacak bu oyunu bekleyen içecek şerbeti.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2005 yılından beri zaten inşaat işi zaten son hızla gidiyor..bu inşatlar ÇAMUR ile dizdiklerinden çimento şirketlerine yaramıyor heleki i.tarman bu şirkette söz sahibi olduktan sonra şirkete kabus gibi çöken bir patron oldu..onun içindirki diyoruz..kabız olasın..?
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Bize ne gibi bir etkisi olabilir?
Bizimki yeni gelin gibi zaten süzüle süzüle iniyor. Tahtada alıcıda yok zaten hepi topu 10 bin lotla taban yaparlar isteseler. Bizim kağıda göre bişey yok. Citi her gun 15 20 bin satıyor değişen bişey olmaZ
Aynı tas aynı hamam:(
Yok öyle değil tas birden yere duser. Hamam da yangın cıkar
Barzani ile sıkıntı çıktı çıkacak zaten bi çıkarsa 1$ = 1 bucim olursa şaşırmam a..:;q.:;
http://www.hisse.net/topluluk/showth...129#post968129
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
5,701 ile bekliyoruz :) halimiz duman
kabız olasın patron..:evil:
KAP: AGYO [ ] ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/630792
Dosyalar:
Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler 2017-09-25
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 24.07.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Dava Açılma Tarihi 31.01.2014
Davanın Öğrenilme veya Ortaklığa Tebliğ Tarihi 01.03.2014
Davanın Konusu Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 21.11.2013 tarih ve 66770991-1649 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi
Karşı Taraf(lar) Ragıp Buluç / Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Davanın Tutarı *
Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) *
İlgili Mahkeme ve Dosya No Ankara 4. İdare Mahkemesi 2014/214 Esas
Davanın Duruşma Tarihi *
Alınan Karar Ankara 4. İdare Mahkemesi'nin 2014/214 Esas sayılı dosyasında verilen iptal kararının bozulmasına dair Danıştay 14. Daire Başkanlığı'nın 2016/1564 E. 2017/1353 K. sayılı ve 08.03.2017 tarihli kararı aleyhine davacı tarafça karar düzeltme yoluna başvurulmuş ve Şirketimiz tarafından karar düzeltmeye cevap verilmiş olup, karar düzeltme sonucu beklenmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Bir Sonraki Duruşma Tarihi *
Varsa Finansal Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı *
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi *
Açıklamalar
Açıklama SPK Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) Madde 23/7 kapsamında yapılan açıklamadır.
Ankara 4. İdare Mahkemesi'nin 2014/214 Esas sayılı dosyasında verilen iptal kararının bozulmasına dair Danıştay 14. Daire Başkanlığı'nın 2016/1564 E. 2017/1353 K. sayılı ve 08.03.2017 tarihli kararı aleyhine davacı tarafça karar düzeltme yoluna başvurulmuş ve Şirketimiz tarafından karar düzeltmeye cevap verilmiş olup, karar düzeltme sonucu beklenmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Adam el attığı her yerde kendi menfaatleri uğruna ülkeye el freni modunda.Devletin artık yeni kanunlar ile bunlara da dur demesi lazım.Spk bir karar almış 888 kez düzeltmeye kalktı ama buradaki gibi yapılan işlemlere SPK nın ivedilikle el altından sopa şeklinde fiziki müdahalesi şart.Adamın dünya umurunda değil.Tek buradada yapmıyor bu dümeni el attığı her yerde aynı.
Vayy be kaç gündür 5400 den 4800 e hepi topu 30 40 bin lot sattı diğerleri zaten cep to cep. Olmasada fark etmez çünkü o zamanda 120 130 bin lot işlemle koca şirketi aşağı çekiyorlar. Ne kazanıyorlar bu işten çözemedim. Piyasada mal olsa buradan alabilir ama malda gelmiyor şaştım kaldım bu işi 4 e doğru sürdurecekler heralde........
İnvest az gedikten iş yapan harbiden yatacak yeriniz yok.Bak bende diyorum ki artık verecek yeriniz kalmadı hadi basın bakalım basmaya devam edin gücünüz varsa.
Yok güzellikle olmayacak bir kısmını burada nazikçe dile getirdiğim mevzuları gerekli yerlere şöyle güzel bir dilekçe ile iletivereceğim.Ondan sonra bakarsın 15 Temmuz dan önce olduğu gibi at oynatmaya benziyor mu?Yok ben haksızsam ivedilikle çıkar şirketi 5 liradan satışa kapıda kuyruk oluyor mu olmuyor mu görelim.Çek artık şu sektörden vantuzlarını.Tek burası da değil başka yerleri de bulduğun paraya tapan 3-5 çok şahsiyetli kişiler ile karıştırıyorsun.Sen bu sektöre ve dolayısıyla bu ülkeye bir el frenisin.Yaptıklarını çok abartı yapıyorsun.Çorap bir yerden bir sökülüverecek her tarafta çok kötü patlayıvereceksin.
Büyük bir yatırıma gideceksiniz hangi gerizekalı bankaların karşısına güçlü oturmak yerine şirketin hissesini düşürmeye çalışır?Ama o zaman da o kredi anlaşmalarını yaparken neler yaptığınızı biliyorum nasıl olsa Türkiye Sermaye Piyasaları bazı uyanıkların arka bahçesi olmuş.Ey SPK bakın şu bilançolarda gösterilmeyen varlıkları falan iyi takip edin.Ya da Bankadan kredi alınırken yapılan değerlemeleri neden bu şirketler açıklamıyor.O hangi bankaymış öyle şu hali ile mesela bu şirkete 120 mln dolar krediyi verecek olan.Denemesi bedava 100 bin lira çekmeye kalkın ama çok sıkışmış ihtiyacınız olarak kaç katı teminat istiyorlar sizden mesela.Artık kural kanun tanımayan bu kişilere dur deyin.Yoksa birisi sizleri de şikayet eder gerekli yerlere hesabını siz de veremezsiniz.Artık eskisi gibi ortam yok.Herkes bir şekilde sıkı takip ediliyor.Yanlışı olup yakalanana faturası ağır olur.Buna yanlış işlere göz yumanlarda dahil.
Bir yanlışın olmasın senin tabirinle çok iyi mal pazarlarım ben biliyorsun!O nicki kaç kişi ortak kullanıyorsunuz ben çok merak ediyorum.
Hiç şüphen olmasın adaletin tokmağını çok iyi sallarım.Yapılan yanlışı da hiç unutmam.
tarman ile akp arası iyidir şayet kredi alacaksa kimse zorluk çıkarmaz hatta sıfır faiz ile gelmene gerek yok biz hallederiz derlerse şaşma..:yes:
yidiklerin çimento olsun kabız olasın tarman beg..:kahkah:
Acaba çevirdiği dolapları bir de detaylı bilseler ne olur.Süreci göreceğiz hiç lafımı esirgemeyeceğim o bu kafa ile devam ettiği sürece.Kimin kim neci olduğu da hiiiiç belli olmaz.Yanlışı olana da darbenin nereden geleceği hiç belli olmaz.O genel müdürün videosunu Cumbabaya yollasa biri yeterde artar bile.Bende bilmem anlatabildim mi?Ondan sonra yersen arası iyi.Arası iyi olan adam 3 kuruş menfaati için hadi bu şirketi geçelim tüm sektörü dolayısıyla ülkeyi aşağıya çekeceğim diye uğraşmaz.