E ne oldu daha basamadin mi dön şimdi ikili tepe yapma canımı sıkma
Printable View
E ne oldu daha basamadin mi dön şimdi ikili tepe yapma canımı sıkma
Bu tahtada işyatırım alışlarını çok seviyorum
Tepede yüksek hacim hisse kalkmıyor günlükçüler dikkat kesilsinnn
62.5 ort ile Bossa kalmadı elimde teşekkürler
462 bin hacimle devre kestiren arkadaş neden acele ediyosun. İnşallah bir bildiğin yoktur ki olduğunuda sanmıyorum
Sn axaray, satıp bankalara yada mavi'ye mi geçti acaba.
Bossa satılacak hisse değil. Yatırımına devam ediyor, satışlarının büyük kısmı ihracat ve dolarla, fabrika dolu ve tekstil sektöründe işler iyi gidiyor. Düzgün bir yönetimi var. Geri dönüşüm tesisi, Ges'i var. Üstelik pahalı bir hisse değil. Değerini bilen alıcısı illaki olur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 TL civarında
60 TL yi geçecek diyen
Arkadaş haklı çıktı
6 ay aradan sonra bir miktar aldık bakalım hayırlısı.
Patron diyorki “yatırım yapıyorum cirom 2 katına çıkacak” malum enflasyondan dolayı yatırım bitmeden hali hazırda 2 ye katlanmış ciro var. Yatırım bitince ne olur izleyelim görelim. Sabırla koruk helva olurrrr
1-30 Haziran 2021_22 tekstil ve hammaddeleri dolar bazında ihracat artış oranı %32,8
1 Ocak 30 Haziran 2021-22 artış oranı %54
Her ne kadar Adana da sektör de başka büyük oyuncular var ise de ortalama olarak sektör de işlerin iyiye gittiğine işaret olarak yorumladım.
Bedelsiz onaylandı bülten yayınlandı hayırlısı olsun...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun.
Eski fiyatla 72
ilk çeyrek bilanço iyiydi.2. çeyrek te geçen seneye göre çok iyi gelicek zaten satışlar %90 yurtdışı birde kurdaki farkıda hesap edersek bence çok iyi gelecek tabi daha tecrübeli arkadaşlar ufak tefek yorum katarsa bilgilenmiş oluruz.saygılar
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi adıma 150 milyon tl civarı bir kar beklentim var 2.çeyrek için.
2.çeyrek ham madde fiyatları çok dalgalandı. Etkisi ne kadar olacak göreceğiz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben hasılat olarak rekor bir hasılat bekliyorum.tekstil deki ihracat rekorunun mutlaka etkisi olacak.acaba 45 m dolarlık yatırım'ın etkisi bu çeyrekte olurmu ? Belki bilançoya kadar biraz baskilayip bilanço sonrası yürür mü ne dersiniz
Yünsa benzeri bir bilanço gelme ihtimali nedir.
Bence yünsa gibi gelir hatta ciro ve karlılık ondan çok daha iyi olur gibi ama sermayesi yünsadan çok fazla tahtaya bu nasıl yansır merak konusu.haraket başladı ama kestirmek zor tabikide. Hafta sonu yada başında aciklansada ne olacaksa olsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...caeaf8cbd5.jpg
Kağıdın ne kadar toplu olduğu zaten malumunuz. Yapılan yatırımlarıda ayrıca takip ediyoruz. Güzel bilançoların devamı ile çok başka yerlere gidebilir hissemiz. Sabırla Koruk Helva Olur. Şu anda eski fiyatla 68,99 da
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4d7c3f70d3.jpg
Bilanço öncesi alayım bilançodan sonra zaten taliplisi çok olacak bir bir nallarım diyor şair
254 milyon kar
113.mil 2. Çeyrek kari.
Pek iyi değil sanki.
IN2015 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brüt ve net kar marjları daralmış son 2 çeyreğe göre.
Gelir tablosunda Satışlar artmış lakin Satışların maliyeti de artmış, bu da marjlardan almış. Finansal raporun detayına bakmak lazım. 2.çeyrekteki hammadde fiyat artışları maliyetleri yükseltmiş olabilir.
2.çeyrek çalkaltılı bir çeyrek oldu, ben şirketi beğenmeye ve takibe devam ederim kendi adıma.
Yatırım tavsiyesi degildir.
Sermayesinin 2 katı yıllık kar yapabileceğini düşünüyorum, yatırımlar tam gaz devam ediyor, bakalım beklemeye devam
Bilanço gayet iyi BOA da iyi öpüldü. Helal olsun
Bölünmeden önce alanlar için şu an fiyat 69,10 çıkmak isteyenin malını alıyolar.
Sözde bilançoyu beğenmedi ağalarrr
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...59c42cad3b.jpg
Devret mallarıda işimize bakalım
bu foruma resim yükleme işi pc den gerçekten zor. Bir konuyu anlatmaya çalışacağım ama bu resmen eziyet. Arkadaşlar bilanço güzel ancak faaliyet karındaki azalışın cezasını kesti piyasa. Bir önceki dönem .% 31 seiyesinde olan EFK 2. dönem verilerinde %27 ye gerilemiştir. Konu tamamen hammadde ile ilgili. faaliyet giderlerinde pazarlama, araştırma geliştirme ve genel yönetim giderleri hesaplarında herhangibir olumsuzluk görünmemektedir. Firma 80 milyon TL nakit üretmiştir. pozisyon çok net olarak devam arkadaşlar sayfada pek kimse olmasada önceden beri bilen bilir buradayım. 20 tl ye kadar alınır,,,,, selametle kalın
Sabır testi yapıyor galiba bu ara
vay be borsa ve bossa yaktın bizi. gecen yıllarda hadı mılyon dolarlık yatırımlar yaptın..bu donem de de ıyı kar acıklamayacaksın galiba ederi bu olmasa gerek
İnşallah serhat abi...
vay beee.. :party: