Arkadaşlar takas paylaşır mısınız ?
Printable View
Arkadaşlar takas paylaşır mısınız ?
Eşleşme 4.33 müş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4.30 açtı
indirirler tabanaaa kedi bu kedi
why-not TAKAS PAYLAŞIR MISIN ?
insallah yukaruya
Önceki grafiğe göre aynı grup değil 4.49 u gördü
ark merrıl kime hizmet ediyor¿ ytd.
Brüt takas yaptırmamak için uğraşıyo pzvng
o kalın lotları silecekmi acaba ağam tahtadan 2 kere al sat yaptım 3,5 attım
BNTAS da ciddi zarar da olan birisi olarak yazıyorum tahtayı kaldıran grup yine aynı derinli de bakarsanız 101 lot kaldırıyor lütfen dikkatli olun .YTD.
Ky almadıkça adamlar kaldırıyor herkes sadece seyirci anlaşılan
Benim 1200 tl kardan zararımı hiç yazmayayım bunlara sizde çarpılmayın önceki hareketi gibi yine 2 gün sular durulur sonra yine eski grafiğine aman dikkat arkadaşlar. Ytd
Grafıkte 5.70 de gep var.kapstmak ısteyecektır.ytd
kademe kademe topluyorlar 5 in üzerine atacak gibi.
why-not takas paylaşır mısın?
Bu kadar malı kim alıyor ,2.5 taban yapmış kağıda ky girmeye cesaret edebilirmi ,edemez ,Takas bende göremiyorum ama tahminim
yabancı alıyor ,sadece tahmin,eğer öyleyse bur da değişik bir film dönüyor......YTD....
inceledim,burda farklı olan ,yabancı olayı tabi bilemiyoruz şüpheci olmakta haklısın bu kadar speküle edilen kağıttan her şey beklenir
ky kaybetsin biz kazanalım niyetidir her zaman ,ama ky sadece kağıdı düşürüp zarar ettirilmez bazen gidecek kağıt tan çıkartılıp ta zarar ettirilir silkeme hadisesi yani ,herkez zarar şu anda ama ben zannetmiyorum ortalama düşürmek için dahi kağıt alamıyor ky, öyle algı var çünkü ,ve bizde ky her zaman ters köşeye atlatılır .bilmiyorum tabi ama işin birde bu boyutu var diye paylaşmak istedim ...
zaten satan zararına satacak yada bekleyecek ,umut ky nin ekmeğidir:)......YTD........
Aldım 1000 lotcuk kıyıdan şansımı deneyeceğim,evet her şey olabilir, bakalım neler olacak :)
Ben boyle kagıdın gurbanı olam.aheste aheste uyandırma kerızı.
EVET beyler kemerler bağlımı?
Devre kesici yedi değilmi?
Sigara molası
#why-not takas paylaşır mısın?
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, BNTAS.E, DGZTE.E ve VAKKO.E payları 16/02/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 02/03/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Yarında brüt cezası gelir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
why-not genel takası paylaşır mısın ?
Şrfsz herif dün 4.58 tabana satış yazdık adam almadı bugün 5.06 kapatıyor sabah zararına sattık
brüt olayı gerelde de başıma geldi ,gerel de böyle 2 taban yapmıştı ,yüksek voaliteden brüte düştü, gerel brütten durumu düzeltip çıktı,
bu kağıda da yarayacaktır diye umuyorum,herkesin zararını çıkartıp kara geçmesi dileyimle....... YTD.....
Nedir bu brüt olayı, biraz açarmısınız. Cahilliğimi bağışlayın lütfen.
02.03.2018 tarihine kadar, hissede açığa satış/alış ve kredili işlemler yasaklandı. Yani parası olan nakit olarak alabilecek, dolayısıyla ky bir nevi kollanacak...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an için henüz brüt takas da değil hisse, sadece açığa satış ve kredili işlem yasak bu zaten iyi dir tabi açıkçı değilsen :)
ama gerel dede önce öyle oldu ertesi gün gene voalite yüksek olunca brüt takasa aldılar ,burdada eğer yarın gene böyle devre kesiciler ikide bir olursa brüte alınır kağıt ,bu kağıttaki yabancılar eğer gerçek yabancılarsa korkacak bir şey yok diye düşünüyorum
kağıdın gerçek yönünü bulmasında yardımcı olacaktır saygılarımla ...YTD....
Kağıtla ilgili ,gerek geçmiş performansı, gerekse şu son hareketleri nedeniyle yarattığı mağdur kitlesi nedeniyle genel kanaat çok olumsuz ve buda yorumlara yansıyor zaten ama ben kendi adıma konuşuyorum bugün bu kağıtta az bir lotla pozisyon aldım çok farklı işler dönüyor hissindeyim bu kağıtta ,gelişmelere göre pozisyonumu arttırabilirim veya tamamen çıkabilirim bakacağız ,göreceğiz ,takasları görüyorsunuz bu kadar yabancı açık yapmak için gelmez bir kağıda (eğer gerçek yabancıysa ) saygılarımla....YTD.....