Çağrı fiyatı olur mu yaw?
Printable View
Çağrı fiyatı olur mu yaw?
Yönetim el değiştiriyor sonuçta
Ben şu şekilde düşünüyorum Sabancı da Enerjisa ve akgrt yabancı ortağa yükümlüdür ve temettü ile desteklemesi gerekli, ikisi de geçen senenin çok üstünde temettü dağıttılar bu Sabancı larin hoşuna gitmiyor olabilir,tabi bu benim ongorum inşallah temelde bir bozulma olmaz ve siz değerli yatirimcilar da kazanmaya devam edersiniz
Evet perşembe. 2 iş günü 22 sinde hesapta
Bugün gelen haber kap a düşmediği için forumda yazılınca fark ettim, aracı kurumların haber akışında var. Oransal olarak güzel temettü verecek, zamanda çok yakın 18 martta temettüye göre düzeltilmiş fiyatla işlem görecek dolayısı ile iki seans var temettü hak edebilmek için, 10.7 civarlarını aşabilirse güzelleşebilir.
imzamdaki anketi es geçmeyiniz. :)
Bi kap haberi geleydi de detaylara vakıf olaydık iyiydi.
Güzel şeyler olacak gibi
Hacim güzel
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün ki kurla 16,6 tl
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ee pay basi Kactan devrediyor acaba? Çağrı zorunluluğu olacak mi? Son kapanisla 1.37 dolardan işlem görüyor. En kötü 1.8 dolardan satış yapsalar 13.5 gibi bir rakam çıkar ortaya.
Tahta 10,11 mi çalışıyor? Temettü fiyatı düşmüş hali mi? Uyanamadım sanırım
günü artıda kapatmasını bekliyorum.
Malınıza sahip çıkın varsa kenarda köşede çoğaltın derim.
Yarın çok güzel hareketler diyecek.
Bugün milletin elindekini almaya çalışıyorlar
Kimse genel kurula gitmedi mi? Merak edilen soruyu sormadı mı? Sabancı hisseleri neden devralıyor, ne fiyat ile devredilecek? Rekabet Kurumu Haberinden sonra Kap'a bir açıklama olması gerekmez mi? En azından Sabancı bir açıklama gönderirdi, onu da göremedim..
Olay şu
Göstermelik rekabet kuruluna gidecekler
Bu esnada üç beş lot kaldıysa onları alacaklar
Faizler de artacak MB den beklenen haber
Şimdi deseler 2.50 dolardan aldık hisse oraya cikacak.2010 da 2.20 dolar olan şirketi yabancı kaçtan devreder esas mesele bu
2.20 den aldığını 4 dolardan vermiş ise hisse ne olur siz düşünün
Pasta börek çay faslına geçtiler herhalde kahkalarla... Saat 2 de toplandınız. Bi kapa haber atın da.
Evet bol bol pasta börek yiyip çay içip paso birbirlerini tebrik etmişler. Harika bir ortam poh poh dolu. Her ne hikmetse kimse dün öğrendiğimiz rekabet kurumuna başvurudan bahsetmemiş! Amaç ne, neden ageas vazgeçiyor, sabancılar mı özellikle sigortayı istedi? Paket yapıp birilerine mi satacaklar ak sigortayı, olur mu olur ya. Kayıtlı sermaye tavanı neden arttı?, Sermayeyi ne zaman artırmayı düşünüyorsunuz? Gibi sorular yok. Midelerini şişirip ayrılmışlar. Gene de sağolsunlar.
29.9 milyon bağış nedir yahu? Sen git akbnktan al. 6 milyar karı var. Dağıtımdan ne aldı acaba?Bizim şirketin eti ne budu ne? Avisa 12 milyon bağış yapmış. 280 milyon kara. Biz 432 kara 30 milyon bağış. Bilmiyorum şirketlerin halka açık iken böyle absürd bağışları hiç hoş değil. Paramı istediğim yere veririm. Gidip 1.1 tl temettü vereydin bağış yapacağına, sen gider vakfına yardım yaparsın ben giderim gariban mehmet ağaya yardım yaparım. Evet şirketi sen kurdunda halka açıksan bu kadarı fazla. Bence etik olan böyle olmalı idi.
Enerjisa 15 bin bağış yapmış! Almanlar uyanık.
Adamlar 10 liralık kağıdın 85 kuruş temettüsünü beğenöediler de 222 liralık fort otonun 8.5 tl tenettüsüne bayıldılar. İlginç
ben katıldım.
Su ve maske verdiler. 5 yatırımcı vardı toplamda.
10 dk geç girdik diye söz hakkı vermediler. Off the record bağışla ilgili serzenişimizi CFO'ya ve yatırımcı ilişkilerine iletttik.
KAP meselesine gelince, kanununa göre bildirim zorunluluğu içermiyor. Belçikalı ortağın Veto hakkı devri ile ilgiliymiş.
Ayrıca genel kurulda yatırım portföyünü muhazafakar yönetildiği ile ilgili tutanağa E-Gk'dan bir arkadaşımız işlettirdi. O da takip ettiğimiz bir konuydu.
1 yatırımcı söz aldı. Övgüler falan derken hissenin performansının daha iyi olması gerektiğini söyledi. Haluk Dinçer'de spekülatif hareketlerle ilgilenmediklerini söyledi. Yatırımcı ilişkilerine sözü verdi , o da aracı kurumların %20-%30 yukarı potansiyeli işaret eden raporlarının olduğunu belirtti.
Şuan tek olumlu gördüğüm islem hacmi. Sabirla bekliyorum.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.