bir hafta sonra bakarım.rsstgele formdaslarformdaslar
Printable View
bir hafta sonra bakarım.rsstgele formdaslarformdaslar
tavanı bozar mı acaba? yatırım tavsiyesi değildir
Eşleşme 26
Bekleyen 130.000
Dohol 28 milyon
Hurgz 15 milyon
Mıpaz 1.47 milyon
Dgzte 98 bin
Dobur 52 bin
Tavanda kapattı
yatırım tavsiyesi değildir
O değilde hiç fısıltı gazetesi de yok.
Şu şirket şu kadar anlaşma ile satıldı diye..
890 milyon dolar nasıl paylaştırıldı?
En önemlisi net değerler ne zaman söylenecek.
Bunları düşündüğümde önümüzdeki 1 ay çok dalgalı olacak..
Aydın Doğan:
"1979 yılında medya sektörüne gazetecilik ile girdim. ... Artık 80 yaşımı geride bırakmış bulunuyorum. Geldiğim bu aşamada yayıncılık mesleğime nokta koymaya karar verdim. ...
Demirören ailesi ile satış görüşmelerine başladık. 22 Mart Perşembe sabahı ön protokolü imzaladık."
hurriyet.com'dan
Dow çok kötü kızardı yarın bizi etkilemez inş
Aydın doğanın on protokol açıklamasi sonrası yön tahmini olan var mi. Sattım dedi yarın nasıl etkiler hisseyi
Gencler ve kendini genc hissedenler yarin sabah istanbula gidecegim tum gun seans izleyemeyecegim.
Hepinize bol sans ve kazanclar
Bugun yazdim 2 kere izlemek vakit kaybi,)bir ihtimal benim diger 2 sevgilim asuzu ve btcimi bakabilirim cepten onlarda da action bekliyorum;)
Haber kapa dusup satis mahiyetini bilmeden izlememek lazim marbas ve investe o fiktif donus ve zararina islemi bosuna yaptirmadilar kac kere ac kapa yaptilar sayamadim:)
Çok pişman olursun inşallah, zaferrrr....En yüksek 4 den vermiş, TAVAN olunca dizine vurmuşsundur, umarım... Fırsatçılığın daniskası
Değil mi....
Yarın arkadından bakarsın, inşallah..
Gazeteci Zafer Mutlu, Doğan Gazetecilik'te bulunan 560 bin lotu sattı
Doğan Medya Grubu, Demirören Medya'ya satılıyor. Doğan Gazetecilik'te payı bulunan gazeteci Zafer Mutlu tüm paylarını satarak şirketin ortaklığından çıktı.
Mutlu, 560 bin adet payını 22/03/2018 tarihinde 3.85-4 lira fiyat aralığından sattığını KAP'a yaptığı açıklama ile duyurdu. Satıştan Mutlu, 2.200.517 lira gelir elde etti.
İşte o açıklama:
22.03.2018 - 22.03.2018 tarihleri arasında DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,85 - 4 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 560.000 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 22.03.2018 tarihi itibariyle %0 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Zafer Mutlu
Piyasa Değeri(TL)426.300.000 Özsermaye(TL)*459.067.287 Sermaye(TL)105.000.000 Net Kar(TL)42.977.001
RSI :49,73 CCI :51,49 yani daha yeni öz sermayesine yaklaştı piyasa değeri... önemli götergelerde aşırılık yok.bu gelişmeler ve gerçeğe dönen beklentilerle ben beklerim alan alır satan satar...kandilimiz mübare ve bereketli olsu tüm din kardeşlerime.
Satış usulüde önemli daha önceden şöyle yaptılar milliyetin sadece tabelasını sattılar Doğan Gazetecilik varlığıydı.Şimdide Posta fanatik nasıl satılacak acaba gazetelerin tabelası ve isim hakkımı satılacak yoksa Doğan gazetecilik toptanmı satılacak.Tahminimce Gaztelerin isim hakkı satılır çünkü DGZTE içinde Öncü Girişim ve değerli taşınmaz varlıklar var onlar kapsam dışıdır tahminimce.
Yatırım tavsiyesi değildir
Takas atabilecek varmı arkadaşlar..bakalım kim almış kim satmış...
Arkadaşlar şu soruya tebliğ göstererek net bir cevap verecek olan var mı? Çağrı olacak mı olmayacak mı? Bu tür durumlarda çağrı yapılıyor mu? Bu çok önemli bir soru...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dow çok kötü kapattı inş bunu bahane edip salmaz.yada tam tersi heryer kırmızı ilken doğan hisseleri yeşil olabilir bakalım neler olacak yarın sabah heyecanlı geçecek gibi
Tabiki kardeşim öyle ben 31 k var söylemesi ayıptır satmadım ala da bekliyorum , ama piyasayıda okumak yorumlamak gerekir.yarın endex kağıtları kırmızı olursa güzel de alım fırsatı verir haksız mıyım? Ben borsa işini lot almayı bile bu forumlardan öğrendim zamanında okuya okuya
Dogan medyanın alman ortağı dw de hisseleri satmak için karar almış
Bizimle holding disinda baglantisi yok .dow mow hikaye dunya yikilsa hikaye kapa satis rakamlari cikmadan kimse dogan kagitlarinda fiyat soyleyemez.bizdeki tek belirsizlik yukarida bir arkadasimizin belirttigi tabelasi mi icindekiler de mi satilacak.toplam varliklari suan 518 milyon bizim sirketin.bakalim fiyat ne icerik ne .
O yuzden izlemeye gerek yok hisseyi diyorum.
Benden daha eski dostlar var burda ben cok fazla topa girmeyeyim ama spekulasyona oldukca acik bir kagittayiz bir cok tuzak hareket olacaktir ve yuzde 90 95 hissedari yaniltacaklardir emin olabilirsiniz.
Belki satan belki sabreden karli cikacak bunu bilemeyiz.
Insallah biz kazaniriz .
Yarin ara ara yazin foruma bakarim hisseye bakmam:)
Usta senin elinde 40bin lot var ve sen bu kadar rahatsın şuan bile birçoğumuzun hayal edemeyeceği kâr dasın ve o kadar hareket olmuş satmadın ve yarında satmam diyorsun,yanlış anlama ama ben bu forumlarda kimseye inanmam herkesin hesabı kendine,seni tenzih ederim ama satmam diyip vermiştim diyen ne insanlar gördük,acaba bu kadar rahatmısın yoksa rahatmı görünmeye çalışıyorsun çözemedim:)birkaç bin lot neysede 40 bin lot olunca
40 bin lot yok cok daha fazlasi var sizden daha rahatim bundan suphem yok.borsada analizini yapar hedefini koyup beklersin 1 2 gunluk hareketle borsa yatirimi yapilmaz.ilk hareketinde 100 bin lottumu elimden almislardi her turlu hareketi gordum ben bu kagitta ondan rahatim.bu kagidin 3 olmasi ya da 5 olmasi benim icim bir anlam ifade etmiyor
Herkesin parasi risk anlayisi parasinin maliyeti farkli.benim borsadaki param cok dusuk maliyetli 20 yili devirdik borsada o kadar olsun ki tek kagidim gazete de degil.
Pazartesi gorusuruz herkese Allah gonlune gore versin
2017 de
- Öncü Girişime 20 milyon tl koymuş
- Nakite sıkışan Hürriyet ten yaklaşık 40 milyon tl gayrimenkul almış,
- Yanılmıyorsam temettü veriminde BİST in en iyilerinden,
- Kasasında 106 küsür milyon nakiti olan,
- Finansal borcu olmayan
- Bilançusunda 256 milyon tl lik yatırım amaçlı gayrimenkulleri olan,
- 2018 engeç Nisa'n sonuna kadar 30 milyon tl civarı temettü dağıtacak DGZTE...
- 04. ARALIK 2017 de 30 milyon tl civarı temettü dağıtmış...
- Türkiye'nin en çok satan, POSTA gazetesi ve en çok satan spor gazetesi FANATİK İn sahibi
- Binadan elde ettiği kira geliri yaklaşık 9 milyon tl/yıl
- 2017 yılı reklam geliri 74 milyon tl civarı
- 2007 de Deutce nin 22.000.000 DGZTE hissesi için Adedi 4$ dan
Vay babam vay... Sen neymişsin be abi...Doğan boşuna uğraşmıyormuş, seni Hurgz ile birleştirmek için...
Sadece gayrimenkulleri ve nakiti 370 milyon tl + Türkiye nin en çok satan günlük ve en çok satan spor gazeteleri+ iştirakler...
890 milyon doların Ne kadarı DGZTE için acep... HURGZ ve diğer borçlu şirket satışları için 1.100, 890 a iniyorya, demeksizin onların fiyatı bu nedenle aşağı çekiliyorsa, nakit, arsa, bina, kira, iştirak zengini DGZTE için ise tam tersi fiyata ekleme yapmak gerekmez mi
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Bide katar muhabbeti var. Lafta demiroren ve katar ortaklığı aliyormus. Bu bizi etkilermi
''İddiaya göre, kanalın yüzde 70'ini Katarlı beIN Media Group aldı. Demirören Holding A.Ş. ise yüzde 30'luk hisseyi elinde tutacak.
Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Doğan Haber Ajansı Katar ortaklı Demirören Grubu'na devredilecek.''
http://haber.sol.org.tr/toplum/dogan...iddiasi-232557
Bu hamur daha çok su götürür.
Dohol, Hurgz, Dgzte 3 tavan daha çakabilir.
Özellikle aralarında Dgzte malvarlığıyla çok daha iyi durumda tabi ki. Ortada henüz satış vb yokken geçenlerde gördüğü 4,80'i yarın geçtikten sonra satış ayrıntıları, Katarlılar vb aydınlandıkça haftaya 5'li fiyatlardan devam edebilir.
YTD
doların her yükselişi satılan şirketlere değer katıyor... bi kenarda dursun bu not ...bist eksi açabilir açıkcılar anlık dadanabilir ama bu gemi limandan kalktı ve en değerli lüks olan bu...........