Sigorta şirketleri ansgr-anhyt-akgrt bu endekste ederini bulmadı...
Karlılıklar çok güzel özsermayeleri kuvvetli...
Ytd.
2021 de hepsini çift hane bekliyorum
04-01-2021, 16:30
D R A G O N
Alıntı:
Originally Posted by RLC44
2021 de hepsini çift hane bekliyorum
İçlerinden biri gelmek üzere :)
04-01-2021, 19:03
RLC44
Alıntı:
Originally Posted by D R A G O N
İçlerinden biri gelmek üzere :)
Gelsin ortak, böyle kağıtlar beleşe olmamalı.
Anadolu hayatı borsanın dili olmayan sessiZ kralı ilan ediyorum. Kendini anlatamayan harika ötesi bir şirket.
04-01-2021, 19:13
diproyal
Alıntı:
Gelsin ortak, böyle kağıtlar beleşe olmamalı.
Anadolu hayatı borsanın dili olmayan sessiZ kralı ilan ediyorum. Kendini anlatamayan harika ötesi bir şirket.
Peki ya anhyt küçük ortağı için görüşünüz?
Yine bir nominal olarak yüksek olanı sat düşüğü al ikili işlemi yaklaşıyor gibi...
04-01-2021, 19:43
RLC44
Alıntı:
Originally Posted by diproyal
Peki ya anhyt küçük ortağı için görüşünüz?
Yine bir nominal olarak yüksek olanı sat düşüğü al ikili işlemi yaklaşıyor gibi...
Sn. Diproyal maliyetlerimi bozmayacağım. Swap yapmayı düşünmüyorum, tabi sizin dediğiniz bu işlem çok mantıklı tercih olabilir ama benim için maliyetimi düşük görmek çok önemlidir.
04-01-2021, 19:54
diproyal
Alıntı:
Sn. Diproyal maliyetlerimi bozmayacağım. Swap yapmayı düşünmüyorum, tabi sizin dediğiniz bu işlem çok mantıklı tercih olabilir ama benim için maliyetimi düşük görmek çok önemlidir.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Çok yıl önceden kalma portföyde az bir yer kaplayan şu an dört haneli fiyatlardan işlem gören çift haneli maliyetli olarak tuttuğum hisseleri bende satmaya kıyamıyorum :)
04-01-2021, 20:03
RLC44
Alıntı:
Originally Posted by diproyal
Sizi çok iyi anlıyorum.
Çok yıl önceden kalma portföyde az bir yer kaplayan şu an dört haneli fiyatlardan işlem gören çift haneli maliyetli olarak tuttuğum hisseleri bende satmaya kıyamıyorum :)
Aynende öyle sn diproyal. Hatırası ve anısı olsun kağıtlarımın gelecekte nasipse.
04-01-2021, 20:07
fatih1972
Moral bozmaya gerek yok, yarın borsa genel olarak satıcılı açılacak gibi ama arzum dengeli açılır