Printable View
Alıntı: Originally Posted by hceylan tekart gayrimenkul yatırım ortaklığı (TKGYO) yeniden değerlemeyi burada yapacak, ky dostları :) 91 uçtu gitti, yerine gelen gayri m. lerde uçar yakında., alın size dımdızlak tektu, tam evladiyelik. üstadım bedavayamı devredecek gayrimenkulleri
Alıntı: Originally Posted by delicocuk35 üstadım bedavayamı devredecek gayrimenkulleri üç beş sümük atar elbette, anti mehtaran arkadaş malda herhalde :)
Alıntı: Originally Posted by hceylan üç beş sümük atar elbette, anti mehtaran arkadaş malda herhalde :) değerleme rakamları ??
Alıntı: Originally Posted by cagri Endexi boyle dusurecek ne haber cikti yahu? f 35 krizi ve deutschebank batma riski
Alıntı: Originally Posted by hceylan üç beş sümük atar elbette, anti mehtaran arkadaş malda herhalde :) 0,6x 'lı rakamlardan itibaren evet maldayım beni kasdediyorsanız. Siz
kısmi entegrasyondan sonra ancak.
Alıntı: Originally Posted by Eredka İsteseler 2 milyonla 85 getirirler kademeler boş derinlik rica etsek..bir görelim:yes:
Alıntı: Originally Posted by delicocuk35 0,6x 'lı rakamlardan itibaren evet maldayım beni kasdediyorsanız. Siz yok sizi kastedmedim.