Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Açıklamaya yapmadığı ve her yazısı nerdeyse şifreli o yüzden değinmek istemiyorum :) İst fonu ben beğeniyorum okt de sonuçta bono içerikli Mümkünse o fonların özel sektör bono ve tahvillerini incelemekte fayda var. Gerçi batan fon duymadım ama tedbirli olmakta fayda var.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Açıklamaya yapmadığı ve her yazısı nerdeyse şifreli o yüzden değinmek istemiyorum :) İst fonu ben beğeniyorum okt de sonuçta bono içerikli IST'te de valör yok. OKT T+1 fon :) IST getirisi PPF'lere benzer OKT bir tık yukarda gidiyor. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Mümkünse o fonların özel sektör bono ve tahvillerini incelemekte fayda var. Gerçi batan fon duymadım ama tedbirli olmakta fayda var. Fonlar batamaz icra edilemez..
Alıntı: Originally Posted by aydinc Fonlar batamaz icra edilemez.. En saglam fon kavrami da yok ozaman Hepsi saglamsa...lassa 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emin misiniz o fon olduğundan Vasat bir fona benziyor gyl Eral şuymuş https://www.hisse.net/topluluk/showt...89#post3511889
Gpg bakmak lazım Yine de içindeki Türk hisse senedi bulunan fonlara mesafeliyim.. valör sebebiyle
Alıntı: Originally Posted by aydinc Gpg bakmak lazım Yine de içindeki Türk hisse senedi bulunan fonlara mesafeliyim.. valör sebebiyle Valör hisse senetleri işlemlerinde de mevcut hocam. Mesafeli olmanıza fiyat belirsizliği etken olabilir mi? SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by admustafa Valör hisse senetleri işlemlerinde de mevcut hocam. Mesafeli olmanıza fiyat belirsizliği etken olabilir mi? SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hissede şimdi alsam istediğim an satabilirim.valör ancak mkk sicilime işlenmesinde olur eğer gün içinde satmazsam Hisse içerikli fonlar el kol bağlı hareket özgürlüğü yok.