VKFYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -170733
Printable View
VKFYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -170733
Arkadaşlar bu hisseyi uzun zamandır takip ediyorum.Nereye kadar düşer bilemem.Ancak vakıfın senetleri zirveden yaklaşık %50 düştümü en az yüzde otuz prim yapmaktadır.Düşüş yaklaşık yüzde elliyi yakalamış.Hatta dolar bazında % yüzde elliyide geçmiş.Satmak isteyenler düşünsünler.Yatırım şirketleri içerisinde bana göre en ucuz kalmış hisselerden.Mesela işyatırım zirveleri bırakmazken bu neden yüzde elli aşağılarda.Düşündürücü.Uzun düşünenler büyük kazanacaktır diyorum.Y.T.D.
Arkadaşlar bugün alımları mı yaptım.Kendimce bir günde acaip zarar yazdım.Ancak beni bilen zararına hiçbir senedi satmam.Önceki yorumlarımı okuyun.Beni takip edenler hiç kaybetmedi.Geçen yıldan bu yana VANGIDA,ASUZU,BATIÇİMENTO,AKMGYO Allaha çok şükür hiç kaybetmedim.Bakalım el mi yaman bey mi yaman.Aldım yatıyorum.Tekniği dün de söyledim.Acaip düzgün.Sabreden hep kazanıyor.Benim sırrım sabır.Borsadaki yatırım ortaklıklarının sayısı bir elin parmakları kadar değil.Ve en düşük kalmış hisselerden.Y.T.D.
Zarar yazmaya devam.ancak malı 145-165 arası ağırlıklı boşaltmışlar.125-145 arası malı almaya çalışacaklar.tahminim.satmak isteyen buyursun.y.t.d.
1.55 maliyetle zararım büyük ama sabredicem bakalım
sayın Adanalı hedefiniz nedir kağıtta ?
Arkadaşlar benim hedefim 2018 yılında bu hisse en az 2500 leri görecektir.Bu benim şahsi görüşümdür.Ben alıp yıllarca hedefim gerçekleşinceye kadar satmam.Önümüzdeki yıl içinde SERMEYE ARTTIRIMI gündeme gelecektir.Bu hisseye olumu yansıyacaktır.Ayrıca boş bir hisse değil.Vakıfın hissesi.Çünkü hisse 2000 leri gördüğü anda brüt takasa dağılmaktadır.Bunu sermaye arttırımıyla vakıf çözmeye çalışmaktadır.Buralar bu hisse için adana kebabı gibi lezzetli yerler.Ha ben zarardayım.Önceki kazandıklarıma göre çerez parası.Ben grafiğinide inceledim.Şu an ne kadar aşağı çekebilirlerse kardır diye düşünecek vakıf ve iş bankası.Yalnız bu yatırım tavsiyesi değildir.