Printable View
Alıntı: Originally Posted by verytired Sn maydanozcu ardı, altınla tahvil fonu arasında arbitraj yapmayı planlıyordu. Merak ediyorum, o ne yaptı acaba. BES tarafına yöneldi en son %100 Altın fonundaydı :)
Alıntı: Originally Posted by burak1987 0,50 alırız Sent from my iPhone using Tapatalk Arti 1 cepte allaha sukur Tabi boyle birakirlarsa
Alıntı: Originally Posted by Webster Grafige gore Kaldirdi geliyor formasyonu basladi... Buradan m.ar formasyonuna doner bu... Ytd Grafik halen al pozisyonunda. En son 3 ocakta sat vermiş sonra 9 ocakta al vermiş. Sent from my iPhone using Tapatalk
düşüş hızlandı haber falan mı var acaba, iyi gidiyorduk ne güzel.
Alıntı: Originally Posted by ersunan düşüş hızlandı haber falan mı var acaba, iyi gidiyorduk ne güzel. Amerika açıldı o yüzden Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by admustafa BES tarafına yöneldi en son %100 Altın fonundaydı :) Öyle mi, ben bes'i olduğunu bilmiyordum, altında ise hisse fonu yoktur gibi düşünüyorum, ama o zaten bizzat hisseler le de ilgiliydi :) teşekkürler.
Yarın güçlü bir artı bekliyorum ama 119'un altına düşerse herşeyden çıkarım. Ytd.
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Amerika açıldı o yüzden Sent from my iPhone using Tapatalk pek iyi açılmamış orası da, neyse zaten bugün eksi olacağımız kesindi.