siz yardımcı olalım hocam.
Önce nerde hata yapmış olabilirsiniz şüphelendiğiniz bir yer var mı ?
biraz bahsedermisiniz ?
Printable View
Uzun vadeli temettü yatırımcılığı (temettü ile emeklilik) için bugün en uygun gördüğünüz 3 hisse hangisidir acaba ?
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadeli ama şimdilik temettüsü 2. Planda olan büyüme odaklı şirketler olarak
Kront ve Aselsan
Temettü odaklı olarak da
Şu an için Petkim.
3 temel hissem bunlar şimdilik.
Bu üçlünün yanına bilançolarına göre şu an için hektaş, trakya cam ve alka da eklenebilir.
İlk 2'si sabit
Diğerleri hikayelerine, beklentilerine veya bilançolarına değişken.
Stratejim bu.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yeni yazımı paylaşayım burda da :)
http://uzunvadeyatirim.blogspot.com....olu-kahve.html
arkadaşlar emekliliğime tam 12 sene kaldı. Bu 12 sene boyunca her ay ortalama 100 tl. bir hisse senedi biriktirmek istiyorum. 12 sene sonunda benim beklentilerimi karşılayacak bir birikim olsun istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu EREGL ve HEKTS arasında kaldım. Sizce bu iki tercihten hangisini seçmeliyim. Bir ay EREGL diğer ay HEKTS alma da olabilir mi. Ya da başka bir fikir verebilecek olan varmı acaba. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Sa. öncelikle merhaba forumda ilk mesajımda buraya kısmetmiş. Bende uzun uzun düşündüm en sonunda sizin gibi düşünerek çocuklar üniversite çağına gelene kadar her ay 100 tl lik hisse almaya karar verdim. Ben HEKTS ve PETKM aldım. Umarım ilerde iyi sonuçlar verir. ytd.