İşlemlerin çoğunun karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Bu hissenin cefakar ky'larını onlar tanıyor tıpkı ky'ların da onları tanıdığı gibi. Kartlar artık açık. Bu tabloda malum taife için problem olan kendi alışkanlıklarıdır. Yani bir tür "kendim ettim, kendim buldum" durumu yaşıyorlar. Konjonktürün ve sürekli yolmaya alıştıkları ky'nın değiştiğini göremediler. Asansörü eskisi gibi çalıştırabileceklerini düşündüler belki de hala öyle düşünüyorlar.
Her zaman yem olarak kullandıkları temel veriler bu defa denklemi öyle bir eşiğe taşıdı ki manipülasyon spekülasyondan daha riskli olmaya başladı. Bu denklem giderek daha fazla spekülatif parayı cezbetmeye başladı. İş çatallaştı ve daha da çatallaşacak.
Üstüne temkinli ky, gerektiğinde onların anlayacağı dille konuşabileceğini, robotların sigortasını attırabileceğini onlara gösterdi. Toparlarsam, denemeleri önünde engel değil, ama artık ALGYO'da manipülasyon spekülasyondan daha riskli ve mermeri deleceğim diye tuttururlarsa bu gerçeği sonuçta onlar da anlayacaklar. :)