Bence bu yazıyı her gönderinin altına iliştir .
her işlem gününe başlarken iyi bir uyarı notu olur:ok:
Printable View
ben video yu koydum imza yerine. öyle şeyler anlatıyorki her alanda insan kendine ders çıkartabilir. benim asıl vurgulamak istediğim olay, borsaya yeni giren birisinin videolardan sosyal medyadan ve üstad" lardan( hiçte sevmediğim bir yakıştırma ama...) öğrenmek istemesi.. daha işin başında kendi aklını askıya alıp, kiralık kullanmaya başlaması. olay bu!! tersini iddia eden bir daha düşünsün derim. bol şanslar herkese
xu030__ benim oyun anlayışım ve kapanışa göre, tam dipte kapattı. daha önceki izlenimlerime göre böyle kapanan pozisyonların ertesi günü artı gaplı açıldığı zamanlar çok oldu. zaten eksi açılması durumunda öyle böyle eksi açılmaz. sanki dünyamı yanıyor dedirtebilirler. teknik olarak tutunabileceğim bir dal yok. ama istatisliklere göre ben sabah artı gap açılabileceğini düşünüyorum. bol şanslar
Bende aynı düşüncedeyim.
Bugün piyasa bence iyi idi SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu030__ direnç 1558.61
GARAN__ endeks askıda bıraktı. boş durmayalım boşa çalışalım diye GARAN yazayım istedim. olurya endekse yön verebilir. destek 9.25 dfirenç 9.38 bol şanslar. adet yerini bulsun:)
GARAN__ bu namussuz sanki tutunuyormuş gibi piyasayı perdeleyebilir. yazdığıma pişman oldum. artık hisse olarak değerlendirirsiniz.