Hlgyo
ifm' nin sonuna yaklaşılıyor demiştim
ifm'nin açılışına kadar primlenip açılışta satılacak seviyeye gelmelidir de demiştim
borsacılık
mm'lik de
muhasebecilik de değildir
öyle olsaydı o mesleklerin adı kalmazdı.
Printable View
Hlgyo
ifm' nin sonuna yaklaşılıyor demiştim
ifm'nin açılışına kadar primlenip açılışta satılacak seviyeye gelmelidir de demiştim
borsacılık
mm'lik de
muhasebecilik de değildir
öyle olsaydı o mesleklerin adı kalmazdı.
https://www.ensonhaber.com/gundem/bu...ciklik-getirdi
Reis
Bu adama dikkat et
son çalıştığım firmada bi fırlama vardı
canı bana laf sokmak isteyince
önce söyleyeceğini söyler ardından da
''ben böyle bi şey diyor muyum abi!!
diyerek
demiyorum derken diyeceğini der lafını sokardı vesselam.
İletişim dediğimiz şey aslında anlam paylaşımı. Yani bu paylaşımın ortak bir dil üzerinden yapılması esas gereklilik.
Siz Sayın Karaoğlan bir iletişim yöntemi seçip buradan paylaşımlarda bulunuyorsunuz ya. Peki bu yaptığınız paylaşımları muhasebe bilgisi olmayan birine nasıl anlatabileceksiniz. Her ne kadar ortak bir dil kullansanız da "Türkçe" olarak meramınızı yazsanızda. Sizin yazdıklarınız başka insanlar için hiç bir şey ifade etmeyen rakamlar dizisi. Yanılıyor muyum ?
Kaldı ki; borsa dediğimiz alan, özellikle bu dönem için ifade edilen yani son 2 seneden beri acaip paranın kazanıldığı bir ortam olmuşken hemde çok kısa bir zaman dilimi içinde. İnsanlar nasıl beklesinler sizin o "temettü" dediğiniz şeyi.
Emin değilim ama, çıkış kaynağınız eksik kalıyor.
Bir hissenin fiyatının neden ve niçin yükselebilmesi gerektiğine dair somut veriler ortaya koyamazsak eğer havanda su dövmeye başlamamız gerek. Eğer derseniz işte bizimde temel dayanağımız bu nokta "temel veriler" o zaman temel verileri çok güçlü olan bir firmanın aylardır fiyatının yerlerde sürünmesini açıklayamayız. Öyleyse "temel analiz" diye baktığımız alanda ilk darbeyi yemiş oluruz.
başlığı okuyan bir başka analiz kapasitesi yeterli büyüğümüz gelip bize dese ki; "Yanılıyorsunuz. Aslolan "teknik analiz" dir.
Yandığımızın resmidir.
Hani bir söz vardır yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye
kişinin geçmişine neyin gerçekleşip gerçekleşmediğine de bakmak lazım
'Biz kırk kişiyiz kırkımızda birbirimizi biliriz''
diye bir deyimde vardır
hatırlatmak istedim sadece.
Narsisttir Karaoğlan
öyle gereksiz ben demekten gocunup
gereğnden fazla
mütevazılık gösterisine gerek duymaz
kıvamındadır söylemleri
yemeyin tuzunun baharatının kıvamı gibi
özgüveni zirvede dir
her konuda
yazdığı her kelimenin
dm' den de genelden de fark etmez
arkasındadır.
Onca kıyamette alıp sattığı hisselerin %95'İ ilk yazdığı fiyatında sattığı fiyatında üstündedir ve bir çoğu rekortmendir
bu yeterli bi şeydir
kendisince.