otobanda görmüşler :) hemde tüm hızıyla :)
Printable View
Sn zaf doğu ne batiye laf yok .tam benim adamım. Dumduk konuşuyor.bizi aptal yerine koymuyor.isler normal yürüyormuş gibi davranmıyor.adamin iki cümlede verdiği bilgiyi biz başka kimseden alamazdik.ben bu adamı cidden seviyorum.tuttu tuttu tutmazsa s.ct.k mealinde bir cümleyi mertçe söyledi ya gözümde değeri on kat artti
Millet birbirine soruyor DTH donen bir kere niye diye. Ohöm Öhöm. Kardes sen bir kere donunce ZK daki dovizin gidiyor da ondan. MB nin seninle isi kalmiyor artik. Sira geldi brutlere :))) Ferrariciler, Porscheciler. Her sey vatan içün :))))
Ek gelir yakinda. Fiziki dovize de MB bakar.
--dolar endeksli tl mevduat hesapları uygulaması dolar 10-11 lira iken yapılabilir miydi? ....
Abi bir sorum daha olacak alırken de satarken de nasıl desem neyse şey gibi makas oluyor dolar da o konuyu ne yapacağız.
Ne demek kardeşim ne makası sen onu bir dilekçeyle bize yaz.hesap tarihi geldiğinde o makası biz sana takdim ederiz.o makas seni seetmez merak etme.yaz dilekçeyi bırak konu artık bizde .
Bütün TL hesapları dövize endekslemiş olacaklarından, kapsamı sınırlandırmışlar, ama neden sistem dışındaki doları da çekmek gibi bir gaye gütmemişler muamma, belki ilave yaparak onu da hedeflerler, şu tarihe kadar fiziki dolar getirene de, misal...
Soru;
%35 zaten TL mevduat v.s. ürünlerinde olan mevduat sahibi (20 Aralık itibarıyla), %14 faiz alacak, bu yıl...
Bu yıl enflasyon kaç olacak, bu mevduat sahibi bunu görünce/anlayınca, ne yapacak/yapmalı?
Cevap; eksi reel faiz kadarını, bağışlamalı...helal de etmeli..