sağol master 16 çok iyiliğin oldu ...
Printable View
sn master 16 üzerime hiç kayıtlı su ve elektrik faturası yok eşimin adına....üzerime cep telefonu faturası var onuda almıyordum.. otomatik ödemeli ...adres güncellemesi yaptım fatura kesim tarihini ayın 20 sini beklemem lazım.....kısaca benim gerçek hesap açma işim 20 sine kadar mümkün değil.....ikametgah belgesi geçerli ise sıkıntı yok...
bütün hesapları eşimin üzerine açsam banka forex skrill ama telefon numarası benim telefon numaram olsa ben muhattap olsam firmayla bir sıkıntı olur mu... eşimin ilgilenme şansı yok......benim adıma da zor görünüyor pasaport bile var ama üzerime kayıtlı fatura yok...
iyi günler Sn Xxtrader
benimde aynı şekilde idi zamanın birinde eşimin üzerine açmıştım hesabı, normalde hiçbir saklım yoktur eşimden ama şöyle bir handikapı var. gördüğü mesajlar ,banka havaleleri,ekside'sin galiba yada artıda'sın galiba gibi sorulara cevap vermek zorunda kaldım baya zorluyor insanı forex zaten çelik gibi irade ve sinir gerektiriyor.Sistem şaşıyor kısacası.
Bu arada Sn Canikli benim Cayman adalarındaki Loyalbank gibi legal bir bankada hesap açmamı, Dünya borsaları ve forex yatırımları yapmamı engelle etek giyip taksimde dolaşacağım.
insan biraz yavaş sallar yaw Türkiyedeki çoğu armatörün gemileri yabancı bayrak, işim gereği bir çoğuyla yüz yüze tanıştım. Bunların içinde sizinde tanıdığınız genç armatörler var.St. vincent, comoros, Panama, Cayman adaları, cook island, Congo, Zanzibar gibi ülke bayraklarını kullanırlar ( Türk Bayraklı gemi ile vergi vermek istemezler) Hepsinin Banka hesapları var ve çok yüksek rakamlar dolaşır. Sn Canikli dalgamı geçiyorsun sen giderken biz dönüyorduk.
Bu arada loyalbank sadece bir örnek tavsiye etmem eur usd spread 3,0 minimum 1000 eur Karta kredi kartıda veriyorlar.
Kaymakamlık veya nüfus idaresine git adres belgesi yani ikamet belgesi al yeterli olur. Bütün uluslararası şirketler onu kabul ederler.
Aynen katılıyorum. Bütün dünyada legal olan ve diğer ülkelerde yatırım hesabımı açmak için engel olabilecekleri hiçbir argüman yok. Bol keseden sallıyor. Teknik olarak engel olması mümkün değil. Ancak domain engeller oda hava civa.Alıntı:
Bu arada Sn Canikli benim Cayman adalarındaki Loyalbank gibi legal bir bankada hesap açmamı, Dünya borsaları ve forex yatırımları yapmamı engelle etek giyip taksimde dolaşacağım.
insan biraz yavaş sallar yaw Türkiyedeki çoğu armatörün gemileri yabancı bayrak, işim gereği bir çoğuyla yüz yüze tanıştım. Bunların içinde sizinde tanıdığınız genç armatörler var.St. vincent, comoros, Panama, Cayman adaları, cook island, Congo, Zanzibar gibi ülke bayraklarını kullanırlar ( Türk Bayraklı gemi ile vergi vermek istemezler) Hepsinin Banka hesapları var ve çok yüksek rakamlar dolaşır. Sn Canikli dalgamı geçiyorsun sen giderken biz dönüyorduk.
Bu arada yeni hesap açmak isteyen ve firma arayışında olanlar benimle iletişime geçebilirler. 3 Yıldan fazla yurt dışı firmalarda tecrübem oldu. Gerekli bilgileri iletebilirim.
idda, at yarisi , piyango da yasaklansin para koyanlarin nerdeyse tamami kaybediyor. 50 bin teminat gostermeyen idda da oynamasin