Benim fonların gecelik getirisi bu halka arzlardan 100 tane alır yahu,dikkatimi çeken fonların getirisini yükseltmişler,mesela işbank 801 nolu fonun gecelik getirisi 900 cıvarıydı,şimdi 1000 üstü olmuş bu yönden iyi gelişme.
Printable View
Benim fonların gecelik getirisi bu halka arzlardan 100 tane alır yahu,dikkatimi çeken fonların getirisini yükseltmişler,mesela işbank 801 nolu fonun gecelik getirisi 900 cıvarıydı,şimdi 1000 üstü olmuş bu yönden iyi gelişme.
Borsaya vergi kesintisi işleri bozdu ingilizinde bozdu,ama iktidar ve yalakaları uçuyoruz diyor,nah uçuyorlar,hani kaçan yabancı ?,adalet kısmı dökülüyor hala kafamıza göre adalet yapalım uzuna bağlı olarak diyorlar,aklıma menderes geldi,oda öyle yapmıştı ip boğazına geçmişti,sanırım biri boğazına geçirmeden kendisi gönüllü geçirecek gibi,bide bunun ilahi adalet kısımı var,bakmışız sistem al aşağı etmiş peşi by-by,tez zamanda olsada bari böyle sürünmesek geleceğe baksak,adamın TC ile Atatürk ilkeleriylen zoru var,neyse hazin sonunu ergeç göreceğiz.
BOFA (Çoşkun) sabah 300 milyon mal aldı piyasayı yükseltti, şimdi 535 milyon ekside, şimdi gelene geçene çakıyor, günlerdir hep böyle hem vadelide hem de spotta kazanıyor.
Resmen BİST'e tecavüz ediyor.
Sanırım lakabına çoşkun demek te gayet uygun, herkesi uyutup bir güzel parasını alıyor.:Sad:
Yenimi anladın,bunlar hep böyle,şimdi buna yeni arzlarda eklendi,bunları geçtikte BJK hissesi,yasaklılara 5 cıvarından hisse 80 üstüne attırdı SPK,peşinden ay ne oluyor dedi yeni aklına gelmiş gibi hepsine yasak getirdi ceza verdi,hisse 14 taban çekti 18 oldu,oradan tekrar çok düştü diye 40 yaptırdılar,ben fırsatçı beleşçi adamım 20 altından damladımher yukarıya çıkışta kademeli sattım,esasında buna 18 bile pahallıydı şansımı denedim tuttu,borsada alavera,dalavera çoktur en fazlada patron satışları bakımından,mesela sana bir hisse önereyim ostim,bu hisse 13 görmüştü oradan 6 altına indi,geçen 11 kat bilanço açıkladı 7 üstüne attı,peşi yine 6 sınırında :evil:,sana al demiyorum,sadece az lotlan dene zararın olmaz.
iyi günler
Baştan yazayım,FB değilim. İşlerine de karışmak bana düşmez. Forumda fazlaca taraftarı var.
Merak ettim onlar ne düşünüyor?
Ali'mi Aziz'mi ?