Sn Şakir; süt ve süt ürünlerine dayalı belki 1000 ürünle piyasada olabilirsiniz ancak gelirlerin %80'ini sadece 10 üründen sağlanmaktadır.
Tereyağı, kaşar peyniri, süt, süt tozu, krem peynir, beyaz peynir, labne, yoğurt gibi temel ürünlerin üretimine odaklanıldığı görülmektedir. Kitlesel üretim ile birim başlına maliyet düşüşleri sağlanmaktadır.
Yeni inovasyon ürünleri de Lifli yulaflı fındıklı bademli süt ürünleri de marketlerde bulunmaktadır. Barista kahve süt ürünleri de yine marketlerde ve kahve zincirlerinde kullanılmaktadır.
Pizza tabanı peyniri, hamburger peyniri ile profesyonel mutfaklara yönelik krema benzeri ürünler direkt satılmaktadır.
Piyasada çok fazla ürün, belki çok daha fazla Ciro sağlar lakin; üretim hadleri ile verimlilik ile üretim maliyetleri arasında bir denge kurulması gerekmektedir.
Irak, Bae, Suudi arabistan önemli pazarlar,
amerika ve kanadaya giriş yapıldı ve en önemlisi Cin'e yapılacak ihracatın büyümesi önem arz edecektir.
PınarOnline Direkt üreticiden tüketiciye satış kanalı ile mağaza açmadan büyük maliyetlere katlanmadan , geliri yüksek inovasyon ürünleri ile pazarlarda büyüyeceğini değerlendiriyoruz.