jpg dönüştürdüm ancak sayfayı url den atamadım ben bakarım tekrar incelerim o zaman herkes kendi çapında araştırmasına gerekir.kusuruma bakmayın.
Printable View
jpg dönüştürdüm ancak sayfayı url den atamadım ben bakarım tekrar incelerim o zaman herkes kendi çapında araştırmasına gerekir.kusuruma bakmayın.
Syn şirinyerli,. Sizin paylaştiginiz 26.05.2017 tarihli genel kurul duyurusu, syn es-es-es in paylasimi 02.10.2017 tarihli ticaret Sicil gazetesinde yayinlanan egyonun yeni sozlesmesinin yururluge girmesi..
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Madde 4 şirketin merkezi izmirdir. Adresi izmir ili konak ilçesi kıbrıs şehitleri caddesi no:146 işçimenler iş merkezi kat 7 daire 45 dir
adres değişikliğinde yeni adres ticaret siciline tescil ve türkiye ticaret sicili gazetesinde ilan ettirilir. Ayrıca gümrük ve ticaret bakanlığına ve sermaye piyasası kuruluna bildirilir. Tescil ve ilan edilmiş adrese yapılan tebliğat şirkete yapılmış sayılır. Tescil ve ilan edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır.
GALİBA ES ES İN DİKKAT ÇEKTİĞİ HUSUS BU OLMASI LAZIM
Sn. Şirinyerli selamlar.
SN ÇARŞILI, HOŞ GELDİNİZ.:halay: