Birkaç gündür gübrede sağlam bir yukarı BİR hareket var,umutluyum,endexten sanki ayrışıyor gibi,hade bakalım artık yukarı git beyahu,tavsiye değildir
Printable View
Birkaç gündür gübrede sağlam bir yukarı BİR hareket var,umutluyum,endexten sanki ayrışıyor gibi,hade bakalım artık yukarı git beyahu,tavsiye değildir
neyse ortak senin görüşün seni benimki beni bağlar,sonuçta kimse kimsenin sözüyle hareket etmiyor, zaten hisseyi yukardan almışız, benim maliyet mevduata vurunca 10 lira altında kurtarmıyor, benim hesabim 10 lira altında satmamak, ve hisse orayı geçecek diye bekliyorum, tartışma niyetinde değilim,kal sağlıcakla.
Artık sıra bize gelmiş olsun.
3 gün çıktı diye erken sevinmek istemiyorum ama yine de acaba buralar dipti artık döndümü diye umutlanıyorum kendimce.
Alıcılar gubref e yakışmayacak kadar istekli..
Nesi var bu PİSLİK fabrikasının... Birkaç gündür başka bir borsa da işlem görüyor gibi hareket ediyor.
Alışık değiliz böyle şeylere. Daha aylarca küfür edip, yıllarca sürünecektik... yoksa yeni kekliklermi avlama derdindelerde, oltalıyorlar...
Yoksa Bizim bilmediğimiz bişey varmı ...
Ata da 1 milyon mal kaldı onu aldığı anda 3,60 üstüne atar. Sabir az zamanda çok yol gidecek.