Çimentocular artık dibi gördü mü ne dersiniz? Portföylere kademeli ekleme zamanı geldi mi? ADANA veya AKCNS düşünüyorum ben.
Kısa ve orta vadede hala olumsuzum. ytd
Batuhan
17-07-2019, 20:35
Cautionary
Alıntı:
Originally Posted by steed1987
Çimentocular artık dibi gördü mü ne dersiniz? Portföylere kademeli ekleme zamanı geldi mi? ADANA veya AKCNS düşünüyorum ben.
Alımlara başlanabilir, ancak acele edilmemeli...gelecek yıl da çimento sektörü için kayıp yıl olabilir,
17-07-2019, 20:47
Dudu
Alıntı:
Originally Posted by Cautionary
Hektaş yatırım felsesem ve kriterlerim açısından mükemmel bir kağıt...hatta ilk3 e bile girebilir ( Tüpraş ı ve Ereğli yi büyüme potansiyeli, soda yı gelir yapısı ile solluyor).
Ancak, grafik pahalı kriterim 1-0 şeklinde çalışır...bu koşul nedeniyle portföye alamıyorum...10 tl altına gelirse bu kriteri de geçiyor.
Eğer bedelli moral bozukluğu üzerine, bist de genel bir düşüş yaşanırsa belki 10 tl altını görür.
Tsekler Cauti abim..
Bir gun seni de Hector sahibi yapacagiz insallah :)
Sanırım hemen hemen herşeyi konuştuk. Müsaadenizle yeni bir konu başlığı açmak istiyorum.
Yaşadığınız Bedelli, bedelsiz sermaye arttırımlarının öncesinde ve sonrasında neler yaşandığına dair anlatmak isteyenleri sahneye alalım :)
Unutamadığınız sermaye artırımlarına, bizi o günlere götürün bakalım.. Sürecin içerisinde ne düşünüyordunuz ? Sonrasında değerlendirmenizde ne olduğunu gördünüz, düşündünüz.
Anlattığınız anektod sonrasında, olay ile ilgili sonraki borsa hayatınız için ne gibi çıkarımlar yaptınız ?
Dökün içinizi , rahatlayın :)
Batuhan
Bedelli ve bedelsiz sermaye artırımı ile ilgili görüşleriniz nelerdir ?
Batuhan
17-07-2019, 21:36
Cautionary
Alıntı:
Originally Posted by Dudu
Tsekler Cauti abim..
Bir gun seni de Hector sahibi yapacagiz insallah :)
Syg,
Çok arkadaşta var, düşmesin, ben de almayayım:)
Ama, Oyak grubundan arsa alması ( depo vs için), kafa karıştırabilir,,, grup içi işlemler hep canımı sıkmıştır benim.