Yani boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor birden 400bp silseler burdan dolar direk 7-8 olacak bütün likit kaçacak yurtdışına, cevremde kac tane dolar buralara tekrar gelirse iflas verecek adam var, nasıl yapacaklar bunu
Printable View
Yani boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor birden 400bp silseler burdan dolar direk 7-8 olacak bütün likit kaçacak yurtdışına, cevremde kac tane dolar buralara tekrar gelirse iflas verecek adam var, nasıl yapacaklar bunu
500 baz puan düşerse doviz 6 olmaz mi ya..ben o kadar beklemiyorum.. bu sene her toplantida 200 er baz puan olur diye düşünüyorum
Abim 6.06 dan mal almis.. simdi 5.60 diyor yuzde 10 zarar ettim kafadan dedi. Lanet olsun bu düzene diye küfür ediyordu
Yabancının yüzü suyu hürmetine şuan buralarda, hiç acimazlar aninda o tahvilleri patır patır bozar çekerler, bir kısmınıda son mermi bekletirler en sıkışık anımızda bozar çekerler
Daha haftaya s400lerin teslimatiyla beraber senatonun yapacagi yaptirimlar var, trump diyor dukkan senin ama trumpun demesiyle olmaz
Zaten tahmin ediyorum bu enerjiyi trumptan aldıkları cevaplarla elde ettiler ve galiba güveniyorlar
şakk diye 500 bps indirim
sonra kambiyo vergisinde 10 kata varan artış
KY yine baka kalacak