Sen istiyor ralli verecen %20 faiz
Printable View
Sen istiyor ralli verecen %20 faiz
Size ve yazdıklarınıza sonuna dek katılıyorum,en kötü şey genç bir insanın geleceğe yönelik ümitlerinin çalınması,hiç bir şeye benzemez,Eski Türkiye de 32 sene evvel sadece üniversite puanım ve girdiğim sınavlardaki başarılı sonuçlarım nedeniyle meslek sahibi olmuştum,aynı ben şu anda aynı işe imkanı yok her hangi bir torpil olmadan giremem,maalesef yeni Türkiye gerçeği...:Sad:
Bu rallinin adını trumpEt rallisi koyacam.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
winter is coming loading
önumuzdeki hafta muhakkak endexi almaları lazım çoğu kağıt toparlayamdı ..spekler maldan çıkması lazım....
Tüm arkadaşlar nezdinde sizin mesajınızla bir düşüncemi iletmek istiyorum;sonucu bizler için tabi ki kötü ama bu aşı bulunmama sebebi,yabancı ilaç şirketlerinin alacaklarının ödenmemesi,yoksa neden böyle bir durumda adamlar para basacakları bir ortamda ülkemizi aşıya boğmasın?
Benim anlamadığım da şu;devlet bana aşı vermezsen,serbest piyasada satış yapamaz mısın diyor ki bu firmalara?parasıyla dahi aşı bulunamıyor...:notr:
stopların bir kısmı daha yerini aldı ...stop seviyelerine yakın alımlar girildi.... son stoplar alınan pozlara göre gerçekleşecek..pazartesine huzurlu giriyorum..kendimce....