Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Son kısmı değiştirdim:SATICILI Ama biz daha aydinimla dans edip ickilerimizi yudumlayacaktik
TGE %1 getirmiş. Hey yavrum hey... Gıdım gıdım veriyor teres...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ama biz daha aydinimla dans edip ickilerimizi yudumlayacaktik çakiye sarmış aydın.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Market Soul TGE %1 getirmiş. Hey yavrum hey... Gıdım gıdım veriyor teres... Hocma bu tge ye neden taktiniz anlamadim Bence cokta ic acici bir fon degil
Alıntı: Originally Posted by Market Soul çakiye sarmış aydın.:kahkah: Caki az degil. Onun hakkindan gelir
Aydinim caki de ankarada yasiyor ve ben gibi pc muh. Ha ben ha caki Bir teklifte bulun bakalim🤭
Alıntı: Originally Posted by Webster Hocma bu tge ye neden taktiniz anlamadim Bence cokta ic acici bir fon degil Valla üstad 30K kar aldım şu ana kadar. Biraz daha beklesem mi diyorum. Altın alaymışım çok daha iyiymiş.
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydinim caki de ankarada yasiyor ve ben gibi pc muh. Ha ben ha caki Bir teklifte bulun bakalim Puhahahahaahhaahahahhaahahhaha....