Sattiklarimizi toplama zamanı
Printable View
Sattiklarimizi toplama zamanı
Söz de yabancı oranı %4.36 ya düştü...yani dün de satmış..31 ekimde %5.59 iken dün bu oran %4.36 ya düştü.16 ekimden bu yana %12 den %4.36 ya düştü yani neredeyse 3 te 2 sini sattı..Sanıyorum Doçe nin bitmişti bu hesapla citti de de 700 bin küsür bir lot kaldı...Bunu da satar mı satmaz mı bilmiyorum...
Peki bu sürede Citti yaklaşık 1200 lot satmış peki kim almış..
120 bin lot iş yatırım
165000 lot akyatırım.
326 bin lot yapıkredi yatırım
Halk yatırım 270 bin lot
Ziraat 185 bin lot
Tacirler 135 bin lot almış
Yani ortalıkta mal dağıtma var .
Nerden baksan bu hisseye zaman zaman yön verenler kendileri çıkıyor...
Diğer aracı kurumlar üzerinden işlem yapsalarda amiral gemileri iş yatırım çıkıyor..
[QUOTE=kepezmesut;1144229]Artık yorum yapmaya gerek yok. Nakit param olursa yapılacak belli. Mokoko..Tüm borsa ve Kağıtlar nereye geldi.. Emkel banka vadeliye devam.
Yıllardır sen yorum yaptın da kim para kazandı varsa birisi çıksın ortaya.Hep gidecek ,uçacak diyen iki adamdan birisin.Millete malı aldırdın ve sonra büyük bir düşüş..Bu kadar insana Emkel uçacak ,gidecek diyenler suçludur. Yüksek fiyatlardan yığınla para yatıranlar var..Diğer büyük suçlular da 2.0 tl yi aşar ve sonra önü açık diyenlerdir..
Kepez karışma insanlara..hala paranızı Emkel e koyun diyenlerdensin.Emkelbank vadeliye devam, kepazemesut un tuzaklarına devam demektir..
Nakit param olursa yapacağım Emkelbank a koymaktır demiş.Paran yoksa otur kıçının üstüne yorum yapma.Milletin parasını nereye koyacağına karışma..
Daha önce de söyledim, yabancı filan hikaye...
Adam kağıdı 2 liraya getirdi, yabancı alışı dendi, herkeste bir heyecan kimse satmaya kıyamadı hatta 2,00 liradan alanlar oldu,
Partonun/speğin şakşakçıları 3,00 lira 4,00 lira hatta 10,00 liradan satacağım diyerek forumdakileri heveslendirdi,
Yapılan işlemlere bakın toplam 10 aracı kurumda karşılıklı olarak patron tarafından görülecektir.
Şirketin temel verileri güzel, yeni bir ihale haberi, 12 aylık bilanço ve endeks değişimi olmadan fazla bir şey beklememek gerekir diye düşünüyorum.
Birde beyler Kimse kimseye bok atmasin Burda.Biri al sat deyincemi islem yapiyorsunuz.kimsede suc aramaya kalkmayin.elma alirken bile sagina soluna bakip aliyorsunuz.guvenmiyosan timeline Hic Girmeyin patron hissesine.Adam lot sayar adım attırmaz.Gıdecek hıssede 190 uzun vade dirençlerden ilkiydi koydu malı geçti.Bu tahtada ihtiyacın olmayan parayla vede Çelik gibi sinirle beklemek lazım.Adam daha dökmek için mal satma dışın da nasıl bir itlik peşinde bakalım.
zaten bizde hata hiç tanımadığımız insanlara niyeyse salak gibi inanıyoruz