Brüt olması için tavan tavan gitmesi gerek biraz diye biliyorum, bu durumda en fazla kredili ve açığa satış yasak haberi gelebilir, asansör yaptı bugün.
Printable View
Brüt olması için tavan tavan gitmesi gerek biraz diye biliyorum, bu durumda en fazla kredili ve açığa satış yasak haberi gelebilir, asansör yaptı bugün.
Bilançoyu sırf ortak alacağım diye nasıl iyi gösterebiliyor firmalar merak ettim? Satılmamış malı satmış gibi mi gösteriyorlar? Ortaklık muhabbeti en az 5 yıldır var. 5 yıldır makyaj mı yapıyor adamlar bilançoya. Eğer öyle ise kağıtta durmamak lazım.
Gecen sene acikladigi ortaklik haberinden sonra duzelttiler blancoyo.onceden zarar acikliyordu.muhasebede cok kalem var.bunlarla oynadigin zaman kar zarar haneleri cok degisiyor..
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak olacak adam salak mı ki bu bilanço oyunlarını görmüyor. Hoş zamanında kipa'da benzer şeyi yapmışlardı sanırım. Bakalım bilançoya birşey kalmadı bir aya ak kara belli olur.
Bugunku hareket kotu oldu.kisa vadede olumsuz onumuzu tikayabilir.3.72 den dondu.36 milyon lot hacim.mal yedirilmisse bir daha bu fiyatlari iyi bir haber dusmedigi surece goremez mantiken.asagidan toplayacak cunki zararina dokulenleri.
Bence bugünkü hareket güzel oldu, bir daha zor bulaşır teknikçi tayfa. İşi bilen zaten stop oldu çıktı, kim aldı bu malı çok takipçili hesapların takipçileri mi?
Twitira bakinca daha belli.dususte cok takipcili hesaplarin takipcileri aldi.dogru.ama oncedende mali olan coktu.ky o kadar kucumsemeyin.10 bin 30 bin lot tek kalemde alan o kadar insan varki bir harekette 1 milyon lot rahat bosaltabiliyorsun.