Üstadım bir yanlış anlaşılmayı giderelim TCD tahmini yapmadım dün. TKF için tahmini değer paylaşmıştım. TCD'nin getirisiyle birebir eşleşmiş :) ACC bugün itibariyle türev poziyonunu %14.5'den %8'e düşürmüş türev etkisi biraz daha azalacaktır getiri üzerinde.
Bu demek su oluyor
Acc yoneticileri bistte dususun olacagini dusunuyor...😃😃😃😃
29-11-2019, 09:49
Webster
Viop guzel acti sifira yakin
Dolar dusus egilimi gosteriyor
Sanki yukselise devam gibi...
29-11-2019, 09:50
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Ppf den biktim
Iyice orani dustu
Diyen varsaaaa
Gozu kapali acc alabilir
Aylik mk 50 altina dusmeyecez gibi gorunuyor
Ytd
üstadım bu zamana kadar bütün fonlarımı gözü kapalı aldım. bir kez dahi gözü açık şekilde fon almadım. garanti verebilirim:)
29-11-2019, 09:52
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Bu demek su oluyor
Acc yoneticileri bistte dususun olacagini dusunuyor...
ACC yöneticileri geçen cumadan beri düşüşe oynuyor üstadım. Düşüş tarafındaki pozisyonlarını da günden güne azaltıyorlar. Bu durum yükseliş olabilir diye pozisyon azaltılmış diye yorumlanmalı. :)
29-11-2019, 09:52
Webster
Alıntı:
Originally Posted by hayrani
üstadım bu zamana kadar bütün fonlarımı gözü kapalı aldım. bir kez dahi gözü açık şekilde fon almadım. garanti verebilirim:)
Yalniz atladigimiz bir nokta oldu
Bugun vadelilerde son gun...
Genelde cakarlar...
Dualara baslasak mi?
😃😃😃
29-11-2019, 09:53
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by dell14
Daha az riskli aylik %50 civari getiren baska fon olabilirmi ? Acc yurek hoplatiyor bazen
fonun sıtratejisi değişmediği sürece olamaz. adamlar her şartta short pozisyon taşıyorlar. bu borsa da her gün yükselmeyeceğine göre, bir şekilde güzel getiri oluyor. ama her ne olursa olsun fonun risk derecesi 6. bunu göz ardı etmemek kaydıyla alım yapılabilir.
29-11-2019, 09:53
Webster
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
ACC yöneticileri geçen cumadan beri düşüşe oynuyor üstadım. Düşüş tarafındaki pozisyonlarını da günden güne azaltıyorlar. Bu durum yükseliş olabilir diye pozisyon azaltılmış diye yorumlanmalı. :)
Ben aksini dusunuyorum syn mustafa
Bugun dusmesi icin bir cok sebep var
Bunu acc yoneticileri de goruyordur diye dusunuyorum...tabi dusmesin ama polyanada degiliz 😃😃😃😃