Tahta yapıcıları kızdırdık galiba hiç marj vermiyorlar.. :) :) :)
Printable View
Tahta yapıcıları kızdırdık galiba hiç marj vermiyorlar.. :) :) :)
Hacim yerlerde sürünüyor.. ne korkutmuşlar milleti be.. herkes ellemeye korkuyor bırak satın almayı!
Geçen yıl 3 aylık kâr 27 milyon Tl. Bu yıl sadece döviz hesabındaki kur farkından 55-60 milyon Tl arası kâr gelecek. Karşılık gideri olarak ayrılan İhlas'tan alınacak 161 milyon Tl yi de dahil edersek en kötü 200 milyon Tl. Teslimat işlerini 6 aylık bilançoya erteleseler bile geçen yıl ile bu yıl kârı arasında hayli yüksek bir rakam olacak. Bunu yavaştan yavaştan fiyatlara yansıması lazım. Bakalım sayın tahtacılar ne yapacaklar. Baktılar tahtada kendilerinden iyileri var trade işinden de vazgeçmiş görünüyorlar.:p
kağıdın topiğinde şu anda 8 kişiyiz,sürekli yazan ise 5 kişiyiz.Yani 690 milyon lotluk bir kağıdın topiği üstelik fiyat 1 altında ky nın çok sevdiği rakamlar kolayca üç beş bin lot alıp satabilirler.Ama nasıl oluyorsa bura da ıssız investingte.İnvestingte maaşlı günlük olarak kağıda küfür eden spek adamlarını çıkarırsak aslında ky hiç yok,bura da malumunuz zaten.Kağıt toplu arkadaşlar.Bunun anlamı bu
Valla ben gayet sıkıldım, artık alım satımda yapmıyorum klgyo da. Kendileri bilir hareketlenirse bereketlenir buralar. Şuan yine bankalar favorim. İkidir hesabıma temettü yatıyor önce iş bankası sonra akbank, Bilmeden aldım bankalar 2022 de çok kar açıklayacaklar diye, Sn hissedarxd kanıma girdi 450 lot ktskr de yakalandık ( SN HİSSEDARXD hiç yönlendirme yapmadı aksine ben her gün takip ederim hisseyi, bile bile girdim) Şuan Karel, bntas ve avgyo da çerezlik yapıyorum. Aklım burda netekim ama sadece hareketlenirse hisselerimi hareketlendireceğim. İnşallah ben onlardan daha sabırlı çıkarım. Azdan Az çoktan çok gidermiş. :whistling: YTD
Ulen burayı mı takip ediyorlar, ne oldu öyle. Sn hkm nin dediği gibi 3-5 kişi kaldık şurda bizi mi denk getirmeye çalışıyorlar:Sad:
Sn şekerli aman ha sakın burdaki lotları satmayın.Karel de kardaysanız satın,karel nokıa ya satılacaktı dohol aldı millet dohol u sevmez.Bedelli açıkladı bedelliyi de kimse sevmez.Gelin bundaki lotunuzu artırın,ayın 30 da bakın bu kağıt şekil yapar demedi demeyin:)))))))))) Borsada kimseye akıl verilmez ,sizle muhabbetimiz olduğundan yazdım bunları aman ha yanlış anlaşılmasın sn şekerli
Siz bana çok lazımsınız,yoksa burda canım çok sıkılır,zaten beş kişiyiz,siz demirbaşsınız kağıt 2 altında olduğu müddetçe satmayın:)))))))))) 2 üstü duruma bakarız.