Alıntı:
Nihat Genç
@nihadagenc
·
3s
Uğur Dündar'ın gözde siyasetçisi Demokrasi Arenası programının kahraman savaşçısı (!) Aykut Erdoğdu, eski karısına telefonda yeni karısı için 'elli erkekle yattı' diyor ve yeni karısını da torpille meclis üyeliğine yani vekil olması garanti bir makama getirtmiş!
Alıntı:
E_Ercis_TR
@e_ercis
·
11s
Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin paylaştığı ve tamamen özel hayatla ilgili bir meselenin siyasete alet edilmesi tiksindirici. Üstelik yeni evlenmiş bir çift var. Bu video kayıt üzerinden Erdoğdu ve CHP'ye saldırmak yakışmaz, yakışı kalmaz.
Alıntı:
Öteki Bakış
@OtekiBakis
·
9s
Aykut Erdoğdu’nun eşi hakkında söyledikleri beni bağlamaz
Ben koskoca CHP’de Parti Meclisi’ne bu kadar rahat şekilde birilerini sokmaya çalışmasına takıldım.
Bu adamlar iktidara geldiğinde liyakat getireceklerini söylüyorlar nasıl ikna edeceksiniz bu saatten sonra vatandaşı?
Alıntı:
Ahmet Üstün
@ElbasriSenn
·
1 sa
Nefret ettiğim biridir
@aykuterdogdu
..Ancak sevgili
@e_ercis
e sonuna kadar katılıyorum.Özel hayatın mahremiyetini ayaklar altına alanlar en aşağılık yaratıklardır..Lütfen biz onlara benzemeyelim..Bize yakışmaz..Görmezden gelin..Aslında bu konuda tweet atmam bile yanlış..
Alıntı:
REMZİ GRZ
@RemziGrz
·
10s
Lafa geldimi Şeriatte bilmem kimin 4. karısımı olacan diyenlerin Cumhuriyet sayesinde 51.eşi olanlarıda gördük.
Aykut Erdoğdu tamam mı devam mı.?
Alıntı:
Aykut Erdoğdu
@aykuterdogdu
1- Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem…
Alıntı:
Aykut Erdoğdu
@aykuterdogdu
·
9s
@aykuterdogdu
adlı kişiye yanıt olarak
2- Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…
Alıntı:
OMBUDSMAN
@OMBUDSM56701087
·
9s
@aykuterdogdu
adlı kişiye yanıt olarak
Yarın sabah ilk işiniz CHP'den istifa etmeniz olmalıdır. Yazık ediyorsunuz partiye...
Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
47d
Aykut Erdoğdu milletvekili görevinden istifa edecek.
Özel hayat. Nokta. En azından istifa ediyor.