Issizlik verisi gercekleri yansitmiyor
Ben etrafimdaki insanlardan Amerikadaki insanlardan duyuyorum goruyorum
Printable View
Bugun referandum yapilsa ve sorulsa, Kanada'nin Quebec ve Alberta eyaletleri hemen US Federasyonuna gonullu katilir. Quebec Fransa'ya yakin lisan Fransizca, Alberta ise Kanada'nin en zengin eyaleti.( petrol bolgesi )
Danimarka'nin eski somurgesi Gronland Adasi'nin nufusu 57.000, ABD istesin bu 57.000 kisi aninda kabul eder, gecimlari avcilik ve balikcilik olan bu millet ABD ulkeleri arasina katilir.
Sadece kisiler degil ABD'nin yolunu tutan devletler var sirada.
Batiyor ya, cok para basti ya.
Ne olacak bu ABD'nin hali..:)
+++
Adamlar Yellen 'i yaşına başına bakmadan :) gel kongreye hesap ver diyor hacı hani enflasyon geçici vs. diye yanlış mı yönlendirdin piyasayı
Bizde nisan marttan mayıs nisan dan haziran zaten mayıstan iyi olacaktı ne oldu
yada 2053 e ertelenen ve hedeflerin yanından geçmeyen 2023 beklentisi
yada çayı şekersiz içseniz nolur ha ölür müsünüz diyenler
This is Spartaaaa
Bazı yerlerde balıktan söz edilmiş,3 ay İstanbuldaydım ağız tadıylan balık yiyemedim,memlekete geldim oh be dedim,mesela İstanbulda barbun balığının ufak tiplisi 120-taze irisi 200tl,Giresunda 50 tl bir karışa yakın,kalkan orada 500-burada 120-150 kg,artık diğerlerini yazmaya gerek yok,zaten balık uzmanıyım,ömrümün çoğu balık avlamakla geçti hobi olarak,balık demişken bir macit vardı ortalarda gözükmüyor,acep kafayı bulup denizemi düştü,benim bir yakınımım vardı Çanakkaleye yerleşmişti bir sahil kasabasına,çok iyi yüzerdi,benim gibi dalgıçtı,bir gün egeye açılıyor tekne var kendisi yok,25 senedir kayıp,ya kafayı çekti kafasını vurdu denize düştü,yada yunanlılar öldürdü,öldürme olayında yunanlılar bu konuda ustadır,çünkü o yörede devamlı olurmuş,acep macittemi öyle oldu ?