adam kaybolmuş best77 sen ne dersin
Printable View
adam kaybolmuş best77 sen ne dersin
A grubu veya bist 30-100 fonlarin bile yatırım kararında etkili olurken SPK şuursuzca hem ceza kesip hem BIST 100 e alması söz konusu olamaz..demekki firmada sorun yok ve hisse toplu şekilde hala firmada öyleyse çıkacak ama ne zaman işte soru bu bence 29 Mart i kaçırmak istemezler
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YILDIZ PAZAR;
Halka açık piyasa değeri 100 M TL’nin üstünde olan şirketler yada BIST100 kapsamındaki şirketlerin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır.
ANA PAZAR;
Halka açık piyasa değeri 25 milyon TL’nin üzerinde ve 100 M TL’nin altında olan şirketlerin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır. 25 M TL kriteri ilk defa halka arz edilen şirketler için geçerlidir ve mevcut şirketler arasında halka açık değeri 25 M TL’nin altında olup Ana Pazarda işlem gören şirket olabilir.
GELİŞEN İŞLETMELER PAZARI;
Gelişme ve büyüme potansiyeline sahip, halka açık piyasa değeri 25 M TL’nin altında olan şirketlerin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır. GİP’te 2 yıl süreyle işlem gören şirketler Yıldız ve Ana Pazara geçiş başvurusu yapabilirler.
A grup veya u 100 dediğiniz şimdiki yıldız pazar. bakın bu kadar basit yıdız pazarda olmak. şirketin mali durumu, karlılık falan önemli değil.ytd
Benim kağıdım yok ama inşallah umudunuz gerçekleşir. Alan olmayınca 4 ten bile satılmayan kağıt nasıl olacakta 5 olacak. Deftet değeri 0.34. F/K yok. Külli zarar. Bence 1 e kadar zor satılır. Herşeye hazırlıklı olun. Ytd
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt her iki tarafa da hızlı evrilir. Kağıt şimdi niye hızlı düşüyor, düşerken niye kimse karşılamıyor. Çünkü kağıdın buralardan maliyeti yok. kağıdın bir hikayesi yok. maliyet Ne? 0.40 lardan başlıyor. Hikayesi ise spekülatif haber.
Eğer kağıt sahiplerinin amacı ellerini boşaltmak ise: Zaten malın büyük kısmını çıkmış olmalılar. kalanını buralardan kağıt nereden açarsa elden çıkarırlar,zararda yazmazlar çünkü maliyetlerinin düşük olduğunu düşünüyorum. Tam tersi de olabilir. Kağıtta yeni bir haber vardır, yeni bir yukarı hareket planı vardır. Bu hafta kağıt çözülür. Herkes kurtulmak için satışa geçer, spek malı toplar. satın alma birleşme veya bir satış haberi kağıt 07.00 üzerine yeniden çıkar. yada yeniden 0.100 altına düşer yıllarca yaralarının iyileşmesini bekler. Spekülatif kağıtların doğasında vardır bu hareketler. Tam bir kumar kağıdıdır. Buralarda önemli olan sizin durumunuz. Neyi ne kadar tolöre edebileceğiniz, paraya ne sıklıkta ihtiyacınız olduğu. ytd
İçi dışı zarar. Özsermaye bitmiş. Bugünkü piyasa değeri ile böyle en az 5 sirket kurulabilir diye düşünüyorum. Bana göre halen çok pahalı. Cemas ın babası ieyho bile 38 kuruştan işlem görüyor ve patron fırsat buldukça satıyor. Spekülatörle işbirliği yapılıp büyük bir vurgun vurulduğunu düşünüyorum. Şeker Fabrikası ihalesinden de çekildiğini açıkladı. Zamanında 14 bine çekilip 60 kuruşa getirilen bir kağıt için iyimser olmak ne derece doğru bilemiyorum. Spk geç de olsa farkına vardı ama atı alan Üsküdarı geçti. İnşallah yukarı hamle yaptırılır da zararda olanlar kurtulur.
1 senedir oynanan oyun nihayet son buluyor kuruslardan baslayan kzellikle o 1.20 1.60 arasi gunlerce topladigi ve gaza bastklari hareketler hiseeyi ckarrken ki yalan yatrm haberleri insanlari kandrma aldatma ve SPK denen rusvetci kurumun buna goz yummasi nasl bir kumpasa dustugumzn gostergesidir patron SPK is birligiyle yatrmcnn cani cok yandi ve yanmaya devam edecek yapilan hareketler verilen kararlar zamanlamalar nedense hep tencere kapak SPK neyin cezasni verms burada 3 gunluk yatrmclari anca kandrrlar bu rusvetcilersize dyorm basbakanlga ve cu.hurbaskanlgna yazn SPK NIN yaptgi alenen suctur burada kucuk yatrmcya kumpas kuruldu verilen 6 ay ceza patrona degil bize dr ey kucuk yatrmci saf olma bu hissenn olayi bitti baska hisselere gecip ayni oyunlari o hisselerde yapacaklar cemas bitti en kisa surede 1.60 lara kadar indrp uzun sure yatay belki 2 belki 3 sene toplayacaklar Spk anin yaptigi alcaklktr sikayet edin kaybettgnz paralari kazanamayacagnizi unutmayn onlar alim yapmazlar mali bosallttlar SPK YI bizde kucuk yatrmci olarak mahkemeye verelim kaybettgmz paralarn kat katni SPK baskani ve onun bu karari vermesine sebep olanlardan ckaralm görevini braktralm oyun ustune oyun var bunlar alenen suc islemistr
Ben cuma gunu aradm SPK kurumunu kimse ilgilenmyor alismislar hirszliga kimseye müdana etmyor ve bilgi ver.yolar sadece oturduklari yerden rusvet yiyolar sizin kaybetmenizi saglayan bir kurum var bu kurumu bitirelim bu kurum hatrli bir kurum.degil yatrmcnn malina parasina kast eden verdikleri kararlarla size zarar ettren patronlatn servetne servet katan bir kurumdur basbakanliga ve cumhutlrbaskanlgna sikayet dilekcelerimizi yazalim nasl olsa kucuk yatrmci bir iki tepki gosterr susar bizde yine yolumuza ve yolsuzlugumuza bakarz diyolar aylardr bu boyle bu isin pesini brakmyalm halkn onunde kimse duramaz lütfen herkes arasin basbakanlgi olmadi dava acalm SPK nini yaptgi usulszlukleri bi incelemeye alsnlar bakn ne firtnalar kopuyor