yine bi cacık çıkmadı ben hiç bişi anlamadım anlayan arkadaşlar bir yorumlar mı acaba
yine bi cacık çıkmadı ben hiç bişi anlamadım anlayan arkadaşlar bir yorumlar mı acaba
Allah belâlarını versin. Bu hisseden bir bok olmaz. Genel kurul kararları ortaya birşey koymamış. Bugün belli etmişti kendisini.
Genel kurula verilip burada açıklanmayan madde içeriğini bilmek lazım gerisi hikayeden gazel okuma...
3 'ün birini almışız gibi. Net 6 ay daha birşey olmaz bu ******** hisseden.
Seddülbahir, muratz, Dialektik, tr1919 ve diğer ustalar arkadaşlar sonuçları nasıl değerlendiriyorsunuz???
Ben özellikle genel kurula katılabilen içerik hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan arkadaşların özellikle yorumlarını bekliyorum...
6-Şirket bilançosunda özkaynaklar altında bulunan pay ihraç primlerinin geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesi hususu genel kurul onayına sunuldu, oy birliği ile kabul edildi.
7- Türk Ticaret Kanunu'nun 376. maddesi kapsamında yapılan işlemler ve işletme sürekliliğinin sağlanması adına alınacak tedbirler hakkında genel kurula bilgi verildi. Genel kurul onayına sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
8- İlişkili taraflar arasında vade farkı hesaplama işleminin durdurulması hususu genel kurul onayına sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
madde 7-işletme sürekliliğinin sağlanması adına alınacak tedbirler hakkında genel kurula bilgi verildi. Genel kurul onayına sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
yani işletme sürekliliği için gerekli adımları atacaklar ben olumlu buluyorum,
madde 8- kendileri keyfi karar almış böyle oluyor mu ne güzelmiş
çıkar kokusu yakında.acele yok.panik yok.sakin.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.