Gedik artı, 3 tavan yapan global eksi 4...
Printable View
Gedik artı, 3 tavan yapan global eksi 4...
Bilançosunu çok merak ediyorum. Berkşay info yeni sürüm maliyet aklımda. Aslında bu sebeple son çeyrek kara değil komisyon kar oranı onbinde 1.3 den uzaklaşmış mı onu merak ediyorum. Sn guenno nunu dediği gibi seneye 160 m kar hiçte uzak olmayabilir. Ama ya bu sene gelrse:)
Dün infoyu aradım ve hesap açmak istediğimi söyledim. komisyon oranını sordum. Kapıdan girdiğinizde onbinde 5'le başlatırız. sonrasını işlem hacminize göre değerlendiririz dediler. komisyon gelirlerinde yukarı doğru büyük bir değişiklik olmayacak gibi
Aynen hocam,hesap şöyle; Bu adamlar 6 milyar hacim yapıyor her çeyrek %10 artarsa son çeyrek yaklaşık 8 milyar hacim gelecek.. ee her gün kasasına nakit giriyor. Borç yok stok yok, tedarik yok vs vs..
Komisyonlar artmasa bile; hizmet, faiz ve elindeki nakiti değerlendirme ile her çeyrek 5-10 arası bile yazsa; ortalama çeyrek başına 40 mio bence gayet makul.
Ben pazarlık yapmadan hesap açılışı yapmıştım onbinde 20'den başlattılar. İlk günün komisyon raporunda farkettim. Aradım konuştum onbinde 8'e indiler. Sonra hesaba biraz daha para yatırdım (fena bir portföy değil ama fazla işlem yapmıyordum) tekrar aradığımda onbinde 6'ya indiler şu an 6 + BSMV devam ediyorum. Onbinde 4'lere kadar inebilir siz hacim yaptıkça ancak onun altı çok zor çok daha yüksek işlem yapmanız ve daha üst seviye ile görüşmeniz lazım dediler.
Syg.
Her türlü cacık var tahtada. Kim alıyor satıyor belli değil. Alan tutarsa iyi. İş osmen sahnede
Şuan komisyon ort 1.3 olduğu için ky ye verilen 7 ler 8 ler bence gayet iyi, her türlü o komisyon ortalaması yükseliyor