https://i.hizliresim.com/AmyRx9.png
Printable View
Bizim ekip burdaymış yahu :)
CPH1893 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu emeklilik fonları ve yatırım fonları analistleri ne iş yapar anlamış değilim :)
Bu hisseden daha ucuz , borçsuz ve düzenli maksimum temettü ödeyen kaç hisse var da buraya uğramıyorlar. Tek eksik BIST 100 hissesi değil ama tüm fonlar için BIST 100 kağıdı olma şartı da yok.
Elbet keşfedecekler. Büyük fonlar ve yatırımcılar girince tahtacı efendi bakalım bu kadar baskı kurabilecek mi yine.
Boşluğu almadan gideceğini sanmıyorum.2 gündür çıkış var garanti ve iş yatırımdan merill aldı ama.onun alışı bugun de gördük bugün al yarın sat.
Ben ne zaman istersem o zaman gider kimse acele etmesin
Acele mi ?
Kağıt tam bir senedir yerinde sayıyor hatta düşmüş. 80 bin endekste 30 lira üstünü görmüş bu hisse endeks 2 katına çıkmış son 1 senede hisse %30 düşmüş sen acele etmeyin mi diyorsun :)
Hoş ben daha alalı 1 ay olmadı daha da beklerim ama 1 sene önce 25-30 liradan alan insanlara acele etmeyin demek çok da doğru olmaz.
Hocam arenayi yuzde 90 bosalttim ama gözüm üstünde ve 80 hedefle tekrar girerim mutlaka...
Sizinle birlikte 24 lerde petuna girdim.. Fakat bu kadar agir hisse olmasi ilginc.. Kalp masaji lazım galiba😄
Hareketsiz kalan ender hisselerden birisi ve bilancoyu nasil fiyatlamadi şaşırdım gercekten.. ama sabir bizde var.. bekleriz