Maalesef, hocam senin topiği de takip etmeye çalışıyoruz ama ordaki hızınıza yetişemiyoruz:) sen THY’ye ne dersin yabancı bir aydır kustuklarını geri almaya başlar mı!
Printable View
Kozaa ??
https://i.hizliresim.com/36EnQ2.jpg
Birkaç hissede dikkatimi çeken bir durum var... Yerli oto 5 lisi açıklamasından sonra vestel ve asuzu sanki grup şirketiymiş gibi sürekli beraber hareket etmekte..Bir diğer noktada nadiren vestel asuzu yu geçiyor ancak sonrasında aasuzu tekrar arayı açıyor..Bu çokkez tekrarladı tıpkı ipek ile kozaa gibi
Bir diğer konuda ALBRK diğer bankalardan özellikle ani hareketlerde genelde ters hareket ediyor..Grafiğe tam oturtamadım ama bankalar eksi iken albrk artıya ve tam tersi durumda da eksiye geçmekte..bir süredir günlük takip ediyorum..Ayrıca albrk ne olursa olsun genelde bir fiyat üzerinde dar hareketler yapmakta..
vestel asuzu ikili grafik
https://i.hizliresim.com/pb6plm.jpg
Asels günün ortalamasına değip tekrar hareketlendi bakalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha ne satıyır bu arkadaşlar?
Evet Kırımızı hocam 2 kez kızdırdırlar.. en son speclere çok bozuldu birdahada girdiğini görmedim..
Ama.. ben ustaların kızıp darılıp emek verdikleri topicleri sahipsiz bırakıp çekip gitmelerine,tripli mesajlar atmalarına şahsen çok karşıyım.. Onların değerini bilen bizler zaten her mesajımızda el üstünde tutup teşekkür ve dua ediyoruz..Arada kadir kıymet bilmeyen kahvelerde yetişmiş sokak ağzı ile konuşan bitirim takılan tipler elbet hayatın her anında olduğu üzere burada da oluyor..ortalığı onlara bırakıp gitmenin anlamı varmı?Ben ozamanlar Hem Kırmızı hem commandante ustalarada bunu yazdım hem de kaç kere..Bazı ustalarda da kendisi dışındakilerden niye kaliteli mesajlar gelmiyor diye kızıyorlar mesela osma üstad ama onuda yanlış buluyorum çünkü herkez kapasitesince birşeyler yapmaya çalışıyor ve elinden daha iyisi gelmeyebilir..Öğreticilik kutsal ve sevaptır.. vazgeçmek anlamsız.. mücadeleye eğitime devam ustalar :yes:
bende bu topiği zevle izliyorum,