Sizi uyardım
En derin mezara gömdüm
Bana ters gelmeyin leyyyyn
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sizi uyardım
En derin mezara gömdüm
Bana ters gelmeyin leyyyyn
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm bist e yüklü alış geldi şişe tüpraş ereğli işc sadece THY de bugün çakalların tahtaya çökmesi vardı seans sonunda hepside bedel ödedi..THY bunların sanki şamar oğlanı ..hergün de açık yapılmazki birgünde alında taşıyın şu kağıdı..
Sanırım bundan sonra 2 ileri 1 geri şeklinde hep yukarı yönlü merdiven grafiği gorucez.
Agustos sonunda 75 civarinda olabilir
Eylul ayi içinde 75-85 araliginda gezebilir
Ekim ayi içinde 85-95 aralığı olabilir
Kasim ayi içinde 85-95 araliginda gezebilir
Nedenini sorarsaniz bir sonraki bilanço şimdikinden daha iyi gelecek muhtemelen ve bu rakamlarin üzerine özsermayesinde %35 artis olabilir, dolayısıyla hisse fiyatinda 'da bu seviyeden yine %30- 40 civari çıkış yapması çok muhtemeldir.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
@_ZeBun_,O işlem yapan kurum Ak Yatırımdı, tabiki bir çok haberi birileri bizden çok önce biliyor, biz yatırımcılar en son öğreniyoruz, çoğunluk not indirimi beklemiyordu ama bekleyenlerde vardı, İnsider Trading tabiri vardır, Şirket içinden bilgi almak, olumlu veya olumsuz bilgi doğrultusunda pozisyon alınır ve haber düşüncede pozisyon kapatılır, bu sayede büyük kazançlar elde edenler var, SPK bu işlemleri soruştursada yakalaması zor görünüyor!