Arkadaşlar boşuna uğraşmayın Türkiye'nin en kılcal damarlarında ki küçücük yerlerde bile varlar. İyi bu forumlari bulamıyorlar birde buraya da gelirlerse varya... abi Suri [emoji2]
Printable View
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın Türkiye'nin en kılcal damarlarında ki küçücük yerlerde bile varlar. İyi bu forumlari bulamıyorlar birde buraya da gelirlerse varya... abi Suri [emoji2]
Bunlar herkesi kendi seçmeni sanıyor galiba, tcdd ye yani ulaştırma bak.lığına bağlı marmaray'a yapılan %36 zammı ibb yaptı diye bir tam sayfa zırva açıklama yapmışlar.
İBB mi büyük hükünet mi diye bi soru haksız sayılmaz, Yüzsüzlükte zirve bu olsa gerek.
Ülkemizdeki Arap işgalinden ,kimse şikayet etmesin.!
Evini, dükkanını, arsasını, tarlasını, bağını, bostanını, Yeşil Dolarların cazibesine dayanamayıp kiraya veren,satan kim-kimler peki.!?
Uzaylılar mı yapıyor bu işleri.!?
Kimse masum değil..!
Eğri oturup,doğru konuşalım..
Kömürlükleri bile ev diye mültecilere kiraya verip, çatır çatır parasını alırken,yerken iyi,O insanlar sokağa çıkıp eğlenince,kavga edip olay çıkartınca, tabelalar arapça olunca kötü.!.Öyle mi !?
Not: Benim ( gayrimenkullüm),mezar yerim bile yok..
Ptesiden itibaren fiyatlamalar nasıl olacak göreceğiz. Gelen enerji zamları, maaş zamları, hammadde stok sorunu kaynaklı zamlar.şimdi suçlu marketçi, fırın , kasap, yumurtacı olacak muhtemelen yine. Ancak ciddi bir hareketlilik bekliyorum şahsen üretim sektöründe fiyat bakımından. Devlet nasıl ki kur 13 lirayken 18 liranın da üzerine çıktı fiyatlama olarak, hiçbir üretici malını 13 liraya göre hesaplayıp satmaz diye düşünüyorum.
Elektrikteki kademeli tarife bence gerekli. Sudaki kademeli tarifede çok daha zamlı olmalı.
Faizi , kuru baskila , market bas ,kamu zamlari yap..vatandasi korkunc enflasyin altinda ez.
Yeni ekonomik politika buymus meger , dunyaya ornek olacaz