donuyormudur nedir :)
Printable View
donuyormudur nedir :)
EMLAK SATIŞLAR 1 EL SIFIR VE 2 ELDE BERBAT ÖTESİ %30 DARALMA VAR ve canlanma emareler henüz görmedi sektör
ben tüccarım borsa da viopta 2 kere battım hepsi talihsizlikler yüzünden sistemsizlik değildi, kasten by de batrımak için uğraşmış olabilirdi ilki piyasa çok sığken 2008 başındaydı , canım cidden çok yandı, 15-16 eskilerden bu yana viopta ve spotta cidden çok dersler aldım artık önünde bile geçmem diyorum viopun belki bir gün 1 kontrat açarım ama...
GÜNÜMÜZDE BİST SPOT için konuşuyorum, 2-5 gün vadelerde hatta 2-3 vadelerde ayı piyasasını ciddiye asla almıyorum hatta klasik şemsiye muhabbeti de mümkün değildir , yalandan kriz senaryolarını, ise bu ucuzlukta önemsemiyorum.
BİST SPOT PİYASAMIZ, Alan ve satan aynı ve benzer anlaşmalı gruplar olan kendi kendisi ile karşılıklı danışıklı, alış verişe giren tuhaf ve dev bir kumarhaneye benziyor ,
Bist işlemleri İÇİN her gün düzenli jeton atıp da al -sat, sat- al kendimi asla yormam , HİSSE toplayan devler enayi midir ? adam kıt beyinli mi 1 fk ya şirket satsın PİYASAYA , ELBETTE KENDİ SATIP DİĞER CEBE KENDİ ALIP FİYATLA MERKEBİN KUYRUĞU GİBİ OYNUYOR ,
CEP TO CEP PARA SOKUP SOKUP, SOKUP SOKUP ÇIKARTIYOR, yersen neden panikleyelim veya düşüşe inanalım , RESESYON FETİŞİZMİ DE YOK ÇOK ŞÜKÜR REEL EKONOMİDEKİ PARASAL DERİNliğe de vakıfız, özetle herşey bu borsada düzmeceden ve palavradan ibaret abd liler gelse görse halimizi uzman batılı borsacılar incelese bisti bize asla ve hiç ACIMAZ bile direkt HIRSIZ ...lar elinde ...... olmuşsunuz diye küfreder çeker gider bu borsa değerlemesi kesinlikle akıl dışıdır ekranı kaparım vazifeme bakarım.
meslek reel sektör, yatırım ciddi tl tl tl seviyesinde spot hisse
herkese bol kazançlar kumarhane müşterilerine ise GICIR GICIR YENİ jeton giriş çıkışları dilerim
Rusya, bazı Asyalı alıcılar için %30'a varan petrol indirimi düşünüyor - Bloomberg News
Bloomberg News'in Batılı bir yetkiliye dayandırdığı habere göre, Rusya birkaç Asya ülkesine %30'a varan indirimlerle olası uzun vadeli petrol sözleşmeleri teklif etmek için yaklaştı.
Yetkili, Bloomberg'e verdiği demeçte, görüşmelerin Rusya'nın G7 ülkelerinin Rus petrolüne yönelik bekleyen Avrupa Birliği yaptırımları için bir istisna oluşturma konusundaki tartışmalarını engellemeye çalıştığının bir işareti olabileceğini söyledi.
--Bu haberden sonra Brent Petrol 100 usd nin altına düştü,
https://i.hizliresim.com/h53ubn9.png
kanalın dibinde bekliyoruz TA:)
kara verecekler 16.00 barı ile
püsküüütte kara geçtim çağrı :he: