metro 500 bin credit 500 bin lot almış, rakamlar az ama kurumlar ilginç. özellikle metronun ne işi var burada demeden gecemiyorum.
Printable View
metro 500 bin credit 500 bin lot almış, rakamlar az ama kurumlar ilginç. özellikle metronun ne işi var burada demeden gecemiyorum.
bankalar artıda, akbank ekside, son 3 gündür her şeyin faizi artıyor, en son swap faizi %13 oldu. metro galip amca gelmiş 500 bin almış, galip amca bizi gürcistana götürecek. Kasım sonunda. :)
Metro galip Öztürk uğurlu geldi. 😊
Artık anlaşılmalı ki bu hissenin fiyatının bankanın mali durumuyla ( 9 ayda 4,4milyar kâr var, daha ne yapacak pandemi ortasında ) ve banka yönetimiyle ilgisi yok. Ha banka yönetimi elestiŕlmez mi,hiç hataları yok mudur bunlar tabi ki tartışılır. Fikir beyan edilir.Ama bunların hisse fiyatında etkisi minor dur. Major etmenler de malûm zaten. Güven verilmeden kim niye alır ki bizden başka bu hisseyi. Ben dolara bakmam dersen, dolar sürekli artarken faiz artirmayip adeta çıkışına seyirci kalirsan neden alsınlar bu hisseleri.
Isterse kâr uzaya çıksın; hisseye talep yoksa hisse yukselmez. Sallantida olanlar ise tavan çeker. Bu da o hisselerin iyi kâr yaptığı anlamına mı gelir? Sadece speklerin gücünün yetip parayı vurabilecekleri hisselerdir onlar.
Daha önce de yazdım. Hisse (ler)imizde iyi yükseliş göstere göstere gelmeyecektir.Beklenmeyen zamanda büyük ihtimalle de en karamsar zamanlarda çıkacaklardir tahminim.
Sn.Karadağ da gelseydi hisseye bir an önce daha güvende hissederdik 😃
Yatırım tavsiyesi değildir; şahsi varsayımlarımdır. Yanlış çıkma ihtimali tabi ki vardır.
Geliyor da 12 kuruşa kaçıyor.
Corono dan beri böyle.
Koklamadığı çiçek kalmadı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
😃😃😃
Biz de saplandik kaldık Sahna ortak.
Dile kolay faiz kararı gününden %15 düştü kısacık zamanda.Satayım dedim aklıma geldi o gün ama elim gitti gitti geri geldi.Yapacak şey yok.Satsak bu sefer gitse ona da kizardim çünkü zarar çıkmadı daha.Bakalım beklicez artık.
Bu arada Karadağ yazmışım yukarıda yanlışlıkla. KIZILDAG olarak düzeltelim ☺
Vallahi helal olsun adamlara.
Karı eşşek yüküyle olan hisselerde bizi zararda bekletiyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.