Sabırlı olmak lazım. Yeni yönetimi bekleyelim bakalım diyenlerdenim.
Sabır taşı çatladı diyenler var. Doğrudur. Taş çatlayalı çok oldu zaten.
Hepimiz sıkıntı içerisindeyiz. Hem mali hem maddi. Beklemeye devam.
Printable View
Sabırlı olmak lazım. Yeni yönetimi bekleyelim bakalım diyenlerdenim.
Sabır taşı çatladı diyenler var. Doğrudur. Taş çatlayalı çok oldu zaten.
Hepimiz sıkıntı içerisindeyiz. Hem mali hem maddi. Beklemeye devam.
Burada hep yazıyoruz zaten bu olacak başka alternatifi yok. Ama idrak edemeyenler var bunu hala hisseyi kötüleyenler var amaçları nedir merak ediyorum. Fiyatlar yukarı çıktığında 1,2,3... tl olduğunda mı kötülemeyi bırakacaksınız. Şirket borçları teker teker ödüyor, büyük borçlar için görüşmeler yapıyor. Selim*Sayılgan, Ertan Sayılgan, Burçak Sayılgan, Zeynep Tümer ve Çetin Tümer'den olan*alacaklarını da tahsil ediyor. Sermaye piyasasının gereklerini de eskisinin tam aksine yerine getiriyor. 12 aylik bilanço geldiğinde daha net göreceğiz bunları
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ozellikle son birkac haftadir spk yolunu siklikla arsinlamaya baslamislar. Hayra yoruyorum ben
Benim bildigim sirketler bu tur isleri belirli bir stratejileri oldugu icin yaparlar. Vardir elbet bir sebebi ve kanimca burnuma guzel kokular geliyor. simdilik bende kalsin cok da gaza gelen olmasin simdi
Yorumunuzu destekliyorum ve hissenin fiyatının buralarda şu aralar sabit kalmasınıda şu açıdan değerlendiriyorum. Son zamanlarda hisseye güvenmeyen ve güvenen 2 grup var. Şirketin yol planı eğer güvenenler varsa buralardan hisselensin güvenmeyenlerede son çıkış rampası. Çıkan ilerde pişman olacak hisselenenler ilerde kısa zaman sonra memnun kalacak. Ama burnunuza gelen güzel kokular 2018 de hisseye yansıyacak. Bu hisse gerçekten yatırımcısını yıllarca bezdirmiş belki ama bundan böyle ihya etmesi büyük olası.
Benim beklentim gerçekler; Öncelikle bürüt satış yasağı kalktı haberi, uzun süredir bekleyen fabrika arazisinin satıldı haberi, öz sermaye artışı, gözaltından çıkış, areal bank anlaşması, elden çıkan otelin geri alındı haberi, holdingin mallarının yeniden değerlemesi.
Borsada bir hissenin bu kadar beklentisi olacak, hisse fiyatı sudan ucuz olacak hala alayım mı satayım mı diye düşünenler var al birkaç lot at kenara. Yarın bu beklentiler gerçekleşmeye başlasın 2018 yıldız hissesi olur beş yıl önceki rakamının üçte biri fiyatına olan bir hisse bu nerelere geleceğini siz tahmin edin.