Arkadaşlar hisselerinizi patrona satmayın adamlar malları ucuza almak istiyor
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar hisselerinizi patrona satmayın adamlar malları ucuza almak istiyor
Arkadaşlar öncelikle ben bu işin uzmanı değilim sadece basit düşünüyorum. Şuan bu adamlar %96.25 sahip diyelim 3.75 daha alıma ihtiyaçları var yukarıdaki yazılardan %98 e ulaşmasının bizim için olumsuz olacağını anlıyorum. (1.75) yüzde hisse artımında dahi piyasadaki hisselerin %45 ini toplaması anlamına geliyor yaklaşık olarak. Bukadarını dahi başarmış olsa hisse enaz %45 -50 değerlenmesi lazım. Umarım migros 98 e ulaşamaz ve hisseleri almak için daha çok migros hissesi vermek durumunda kalır.
Öz kaynak olarak baktığımızda şirketin değeri %149 daha değerli olmak zorunda 2017/9 ve 2016/9 karşılaştırılırsa bu sonuç görülüyor
2.83 ü geçmesi lazım
Arkadaşlar hisse yavaşta artsa hızlıda artsa satış tuzağına düşmemek lazım.Hedefiniz kipa hisselerim migros hissesi olacak deyin ve bekleyin.Kazançlı çıkacağız.SPK bizi asla mağdur etmeyecektir.Bazılarımız tabanı 2.56 desede ben tabanı 3.51 olarak görüyorum.Kipa yatırımcısı savaşmayı çok iyi biliyor ve kazanacağız.Migros için en mantıklısı para vermemek migros hissesi vermek daha mantıklı.Y.T.D dir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalıcı yatırımcıyı tatmin etmez tabikide şubattan once 4.5 hareketi başlar ise 97 yi bulabilirler.Ama vermeyip daha iyi kazanmak varken yatırımcı atkadaşlarımız inşlah bu tuzağa düşmezler [emoji6]
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.